Traian Băsescu: În conformitate cu standardele UE, România a intrat în recesiune

| 14 aug, 2014

TRAIAN BASESCU RECESIUNE. Preşedintele Traian Băsescu susţine, într-o declaraţie de presă la Palatul Cotroceni că România, în conformitate cu standardele UE, a intrat în recesiune.

TRAIAN BASESCU RECESIUNE. 'Lui Ponta îi duduie economia în cap. În realitate, (economia - n.r.) a început să se deprecieze. În conformitate cu standardele Uniunii Europene, România a intrat în recesiune. (...) Definiţia pe care Eurostatul o dă recesiunii: două trimestre succesive cu scădere a creşterii economice faţă de trimestrul anterior. România se află în această situaţie, chiar dacă faţă de anul 2013 are o uşoară creştere economică. Dar deja economia a intrat într-un declin, un declin de două trimestre consecutive: trimestrul I - care are o creştere negativă de 0,2% din PIB şi trimestrul II 2014 - care are o creştere negativă de 1% faţă de trimestrul I 2014. În termeni tehnici, înseamnă că economia României a intrat în recesiune', a spus şeful statului la Palatul Cotroceni.

CITESTE SI Băsescu, cauza crizelor economice prin care România a trecut în ultimii 24 de ani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 aug, 2014
RADU ( PRICOPIE )
ŞMENARII
N-AM CREZUT NICIODATĂ CĂ O SĂ AM UN SOCRU AŞA INTELIGENT.... SĂ POATĂ FURA SĂ NE AJUTE ŞI PE NOI ..VĂ DAŢI SEAMA CE FEL DE OM SĂ SE PRICEAPĂ ŞI LA ECONOMIE ŞI LA VAPOARE ... SĂ FIE ŞI ANTIRUS DUPĂ CE A FĂCUT ŞMECHERII CU RUŞII DE LA ARLO ŞI IOANA CU GAZPROMUL .....SĂ VADĂ CUM MĂ REZOLVĂ ŞI PE MINE CU BUBA LUATĂ DE LA BRĂTIENI ....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ