Traian Băsescu: Criza este aproape, dar încă nu e târziu, încă se pot lua măsuri

| 14 aug, 2014

Traian Băsescu a declarat astăzi la Palatul Cotroceni că trage un semnal de alarmă în ceea ce priveşte apropierea crizei.

TRAIAN BASESCU REDUCERE CAS. „E un semnal de alarmă pe care-l trag, pentru că mai trăit un astfel de moment cu un guvrn mincinos, al lui Tăriceanu. Încă nu e târziu, încă se pot lua măsuri pentru a nu intra în criză. Dar criza este aproape. Azi s-a lansat corul mincinoşilor, când premierul şi noi săi aliaţi în dezechilibrarea ţării, Alianţa Creştin Liberală, cere convocarea Parlamentului pentru reducerea CAS-ului. Oameni buni, eu nu mai candidez, dar realitatea arată că nu sunt resurse pentru reducerea CAS-ului nici pentru 2014”, a spus şeful statului.

Traian Băsescu: Reducerea CAS nu face decât să accelereze intrarea în criză


TRAIAN BASESCU REDUCERE CAS. „Ponta cu liberalii şi PDL sunt USL. PNL face politica pe care au făcut-o alături de PSD. Vor să facă campanie electorală pe tema CAS-ului în condiţia în care România nu poate face acest lucru, nu avem resurse. Vor să-i amăgească pe cei din companii, reducerea CAS nu face decât să accelereze intrarea în criză pentru deficitul de la fondul de pensii”, a declarat preşedintele ţării.

CITESTE SI Traian Băsescu: Reducerea CAS fără indicarea sursei de acoperire a deficitului este o MĂSURĂ BOLȘEVICĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 aug, 2014
IZAURA
CUM AU DISPĂRUT CEAUŞEŞTII IMEDIAT DUPĂ REVOLUŢIE AŞA TREBUIE ,, FĂCUT MERSUL ,, CUM SPUNEA FRATI-SU , SĂ DISPARĂ ŞI BĂSEŞTII DAR TOŢI SĂ NU MAI RĂMÂNÂ NEAM DE NEAMUL LOR ... CĂ MULT RĂU AU FĂCUT ACESTUI POPOR .......
15 aug, 2014
ANTONESCU C - - -
PIRATUL DEFUNCT
CHIAR DACĂ VOM INTRA IN CRIZĂ NIMENI NU V-A FACE CE A FĂCUT EL CHIORHANUL ..... NU I-AR MAI MURI MULŢI INAINTE ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ