Trebuie să știi asta despre micul dejun!

| 09 iun, 2014

Deși micul-dejun are beneficiile sale, pierderea kilogramelor în plus nu se numară printre acestea. Persoanele care țin regim de slăbire și sar peste micul-dejun pierd, în medie, același număr de kilograme ca cele care obișnuiesc să mănânce dimineața, potrivit evz.ro.

La studiul efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Colorado au participat 309 persoane cu probleme de greutate, care au fost împățite în trei categorii. După 16 saptamani, la sfârșitul studiului, s-a observat că toți participanții, indiferent de obiceiurile alimentare matinale, au pierdut cam același număr de kilograme. Concret, fie că mănânci sau nu micul-dejun, rezultatele dietei sunt aceleași, scrie cnn.com.

Cu toate acestea, oamenii de știință nu exclud beneficiile micului-dejun. „A sări peste mese și a mânca dezorganizat lasă loc comportamentelor nesănătoase, precum consumul de alimente de tip fast-food sau renunțarea la exerciții fizice”, spune Keith Kantor, expert în nutriție.

 

 

Sursă: sanatate.bzi.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ