Vrei SĂ SLĂBEŞTI? Iată ce trebuie sa mănânci la micul dejun

| 02 iun, 2014

A fi la dieta nu inseamna sa te infometezi de dimineata pana seara. Incepe ziua corect, cu cea mai importanta masa – micul dejun. Cu cat inaintezi in zi, mananca din ce in ce mai putin. Iata ce ar trebui sa mananci la micul dejun, potrivit perfecte.ro, daca vrei sa dai jos kilogramele in plus:

1. Grapefruit

 

Pe lângă faptul că e delicios, grapefruit-ul conţine foarte multe vitamine, asa că, dacă îl consumi cu regularitate, te poţi bucura de o viaţă sănătoasă. Decât să bei un suc cumpărat din comerţ, mai bine începe-ţi ziua cu jumătate de grapefruit proaspăt.
2. Iaurt

 

Din zecile de sortimente de iaurt, alege-le pe cele care au un conţinut redus de grăsime. Cumpară mai multe, atunci când mergi la supermarket şi asigură-te că ai, în permanenţă, frigiderul aprovizionat cu iaurt. Acasă, pe drum sau la muncă, iaurtul e un aliment perfect pentru a fi consumat dimineaţa. Iar combinat cu fructe proaspete este un adevărat deliciu.

 

3. Cereale integrale

 

Cerealele îti ofera senzaţia că eşti sătul, aşa că nu le evita la micul dejun. Ai grijă, totuşi, să le alegi pe cele care conţin cel mai puţin zahăr. Dacă trebuie să pleci în grabă de acasă şi nu ai timp să îţi pregăteşti un mic dejun ca la carte, cerealele integrale te scot din încurcătură. Scuteşti timpul de preparare şi sunt şi foarte săţioase.

 

4. Banane

 

Cine nu iubeşte bananele? Sunt pline de vitamine şi de potasiu şi, în plus, ţin şi foarte bine de foame. Le poţi mânca simple sau combinate cu iaurt sau cereale. Dacă te grăbeşti, e alimentul perfect pe care îl poţi mânca până cobori la maşină sau până ajungi în staţia de autobuz.

 

5. Lapte


Corpul tau are nevoie atât de calciu, cât şi de vitamina D, iar laptele le conţine pe ambele. Dar pentru că laptele îngraşă, opteaza pentru cel cu un conţinut redus de grăsimi. Combină-l cu cereale sau bea un pahar cu lapte, atunci când savurezi un sandwich. Care e neapărat făcut cu pâine prăjită.

 

Sursă: sanatate.bzi.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ