TUPEU INIMAGINABIL: doi tineri cer să fie eliberaţi după ce au omorât un adolescent pentru 50 de lei

| 14 sep, 11:04

După ce au înjunghiat în lift un adolescent de 16 ani pentru o datorie de doar 50 de lei, ucigaşii cer acum anularea pedepselor. Cei doi au fost condamnaţi la 17, respectiv 20 de ani de închisoare, informează RomâniaTV.

 

Tribunalul Bucureşti va trebui să se pronunţe în cursul zilei de luni în privinţa unei cereri de revizuire. Este vorba despre doi criminali condamnaţi la 17, respectiv 20 de ani de închisoare, după ce au omorât un copil în vârstă de 16 ani.

Crima a avut loc în cartierul Militari, în 2013. Nu este vorba despre un tânăr care făcea parte dintr-o grupare, ci pur şi simplu îşi cumpărase un telefon mobil de la unul dintre cei doi ucigaşi. El trebuia să plătească 100 de lei, doar că s-a dus la întâlnire cu 50 de lei.

Pentru datoria de 50 de lei, cei doi criminali l-au înjunghiat pe adolescent. Procurorii şi magistraţii au fost uimiţi de cruzimea de care au dat dovadă. Prima care a lovit a fost tânăra care este condamnată la 17 ani de închisoare. Ea l-a înjunghiat în picior, iar apoi vărul fetei i-a aplicat loviturile mortale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ