Turcan: Premierul socialist Ponta preferă să transforme România într-o țară de asistați

| 13 mar, 2014

Vicepreședintele Partidului Democrat Liberal (PDL), deputatul Raluca Turcan, a declarat joi, la Botoșani, că premierul Victor Ponta refuză să acorde susținere sectorului economic și preferă să transforme România într-o țară de asistați.

"Victor Ponta, premier socialist, preferă să transforme România într-o țară de asistați, de oameni dependenți de ajutoare de la stat, în loc să crească mediul de afaceri, să creeze prosperitate pe baza sectorului privat. Preferă să plătească ajutor de șomaj pentru părinți în loc să acorde 100 de lei pentru programul after-school, așa cum s-au angajat în campania electorală, iar părinții să reintre pe piața muncii. Victor Ponta preferă să plătească ajutor de șomaj în loc să creeze locuri de muncă", a afirmat Turcan.

Raluca Turcan a cerut actualei puteri să respecte Legea educației naționale care garantează copiilor accesul la un program after-school. De asemenea, aceasta a solicitat susținere din partea PSD pentru programul de diversificare a programului "Cornul și laptele", pentru care există o inițiativă legislativă în Parlament.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ