Andreea Paul: Cu fapta, nu cu vorba se elimină acciza. PDL, singurul care face opoziţie în Parlament

| 14 mar, 2014

Prim-vicepreşedintele PDL Andreea Paul a declarat, întrebată în legătură cu faptul că Traian Băsescu a semnat petiţia PMP privind eliminarea accizei la carburanţi, că PDL este singurul partid care face opoziţie cu adevărat în Parlament, iar românii rămân cu semnături pe petiţii, dar şi cu acciza.

"PDL este singurul partid care face opoziţie cu adevărat în Parlament. Ne raportăm la demersul concret privind acciza de şapte eurocenţi, românii rămân cu semnăturile pe petiţii, pe scrisori, dar şi cu acciza de şapte eurocenţi, dacă legea pe care PDL a depus-o în Parlament redactată de mine însămi nu trece. Au uitat ceilalţi să folosească instrumentele legale care au o finalitate. Cu vorba nu se elimină acciza de şapte eurocenţi, ci cu fapta, iar fapta este eliminarea accizei prin adoptarea în Parlament a proiectului PDL semnat şi de PPDD", a precizat Andreea Paul, vineri, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări.

Andreea Paul a adăugat că fiecare votează în România cu cine doreşte.

"Eu îmi doresc foarte tare ca membrii PDL să simtă mândria de a fi cu adevărat în opoziţie faţă de PSD, sunt mândră că sunt pedelistă, nu am de gând să scrie pe mine nici traseist politic, nici trădător politic. Am fost curajoasă în echipa de guvernare, suntem curajoşi în continuare ca în opoziţie să facem ceea ce trebuie, adică să spunem românilor adevărul şi PDL prin asta s-a remarcat, de a spune adevărul şi la bine şi la rău", a adăugat Andreea Paul.

Întrebată dacă PDL se va alătura mitingului organizat de PMP privind eliminarea accizei, Paul a spus că a fost un miting foarte puternic al PDL împotriva tuturor taxelor majorate introduse de PSD şi PNL în Bucureşti, la care au fost peste 15.000 de oameni, iar pe 22 martie PDL organizează la Cluj-Napoca un al doilea miting de protest.

"Miting, foarte bine, petiţii, foarte bine, mesaje publice, foarte bine, dar rămânem cu atât dacă nu trece proiectul de lege depus de PDL în Parlament, asta înseamnă să-ţi pese de români şi să faci cu adevărat ceva pentru români", a mai spus Paul.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat, vineri dimineaţă, în zona Eroilor, la unul din corturile de campanie ale PMP, o petiţie pentru respingerea taxei suplimentare la carburant pe care Guvernul doreşte să o introducă.

PMP derulează campania "Ponta te arde cu pompa" de strângere de semnături pentru o petiţie de respingere a taxei suplimentare la carburant. PMP va organiza sâmbătă un miting pe acest subiect în Bucureşti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ