Udrea critică Comisia de Control SRI: Coldea cere timp până mă "rezolvă" pe mine

| 01 feb, 17:07

Deputatul Elena Udrea a criticat, duminică, pe Facebook, decizia Comisiei de control SRI pentru amânarea audierii lui Florian Coldea deoarece îi oferă timp directorului interimar al SRI să își problemele, eventual până o va "rezolva" şi pe ea.

"Coldea cere timp pentru a putea să-şi rezolve problemele interne apărute după dezvăluirile pe care le-am făcut. Practic, are nevoie de timp pentru a muşamaliza lucrurile.Eventual, până mă "rezolvă" pe mine", a scris Udrea.

Preşedintele Comisiei de control SRI Georgian Pop a declarat duminică, agenţiei Mediafax, că audierea conducerii intrerimare a SRI va fi făcută de către comisie după finalizarea anchetei interne din cadrul Serviciului cu privire la acuzele aduse recent de Elena Udrea.

Pop a spus că, în cadrul discuţiei cu conducerea interimară a Serviciului desfăşurată sâmbătă, a luat act de faptul că Serviciul a început verificarea internă standard cu privire la acuzaţiile aduse de Elena Udrea şi a menţionat că acest tip de verificare durează de regulă câteva zile.

El a arătat că a stabilit împreună cu conducerea interimară ca, la audierea care trebuia să aibă loc în cadrul comisiei şi care a fost anunţată anterior, ordinea de zi să fie suplimentată cu încă un punct ,vizând verificarea internă standard al Serviciului în cazul Udrea.

Georgian Pop a arătat că trebuie aşteptate rezultatele verificării interne standard, întrucât dor acest rezultat constituie răspunsul instituţional şi oficial al SRI şi că, dacă ar face aceste audieri acum, comisia nu ar obţine decât răspunsul unui singur om.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ