Elena Udrea i-a arătat PISICA lui Traian Băsescu

| 02 feb, 10:11

Sorin Roșca Stănescu, care execută în prezent o condamnare de doi ani și patru luni de închisoare cu executare în dosarul Rompetrol, afirmă că Elena Udrea i-a arătat "pisica" lui Traian Băsescu, dar "încă nu și ghearele", după dezvăluirile pe bandă rulantă pe care le-a făcut "feblețea fostului președinte".

 

"Cred ca este util sa reamintim ca, prin ultimele sale declaratii, Elena Udrea i-a aratat pisica si lui Traian Basescu. Dar inca nu si ghearele. Ghearele 'pisicuţei'", a scris Sorin Rosca Stanescu pe blogul personal.

El considera ca exista destule argumente pentru a crede acuzatiile Elenei Udrea si pentru a nu le considera un simplu atac calomnios.

"Multi ofiteri acoperiti din presa sau prezenti in diverse calitati in studiourile de televiziune au lansat, ieri si azi, pe piata, teza conform careia acuzatiile Elenei Udrea referitoare la conducatorul ad-interim al SRI reprezinta doar o perdea de fum. Un atac marsav, calomnios si, pana la urma, gratuit la adresa unei institutii care si-a facut datoria, pus la cale de un om incoltit de procurori. O fi. Dar daca nu o fi? Daca Udrea are dreptate?

Citește și: Coincidenţe ULUITOARE: 9 MAI 2013: Kovesi, şef la DNA. 10 MAI 2013: Elena Udrea introduce divorţ

Sa ne imaginam ca Elena Udrea nu minte. Ca, asa cum o stim, dincolo de tot ceea ce i se poate reprosa distinsei doamne, aceasta, in calitatile oficiale sau mai putin oficiale sau, chiar, ascunse pe care le-a avut, a accesat informatii extrem de importante. Si de grave. Care privesc persoane si institutii. Nu a fost Elena Udrea sefa cancelariei prezidentiale? Nu a fost ea ministru in guvernarile Boc, beneficiind de cele mai mari alocari de fonduri date vreodata pe mana unui demnitar guvernamental? Nu a facut si nu face ea cea mai bine sudata echipa politica din ultimii douazeci de ani cu nimeni altul decat cu Traian Basescu care, un deceniu, a taiat si a spanzurat din funcţia de presedinte? Nu a facut ea parte din cele mai eficiente si ascunse grupuri de interese politice si non-politice?", precizeaza Sorin Rosca Stanescu.

El sustine ca Florian Coldea, principa tinta a acuzatiilor Elenei Udrea, ar fi controlat de facto SRI-ul, cu mult inainte sa preia conducerea sa interimara.

"De unde pana unde asertiunea ca Elena Udrea nu ar fi cu temele bine facute atunci cand vorbeste despre modul in care au fost manipulate sume exorbitante de bani, provenind din marea coruptie si care au ajuns sa treaca si prin mainile, atat de curate, ale generalului cu trei stele, produs al echipei Basescu, Florian Coldea. Temutul Florian Coldea! Cel care astazi conduce oficial spionajul intern, dupa ce a facut acest lucru neoficial, timp de noua ani. In timp ce Maior era politrucul, imaginea celui mai important serviciu secret, la butoane se afla nimeni altul decat Florian Coldea. Daca Elena Udrea nu minte, atunci are rost sa ne punem cateva elementare intrebari", scrie Sorin Rosca Stanescu.

Citește și: ELENA UDREA l-a ENERVAT cumplit pe ION CRISTOIU

SRS se intreaba si cine va verifica cu adevarat acuzatiile Elenei Udrea prvind un om atat de influent, precum Florian Coldea.

"Cine va controla daca Florian Coldea se face sau nu vinovat de participarea la un grup criminal organizat, complicitate la infractiuni de coruptie deosebit de grave, manipularea unor sume uriase de bani rezultate din spalarea de bani si actiuni de politie politica vizand mass-media si institute de cercetare de piata? Cine? Laura Codruta Koveşi, care este tot produsul fabricii marca Florian Coldea? Procurorii care sunt sau au fost ofiteri acoperiti? Procurorii care sunt santajati? Sau Comisia SRI care, asa cum bine spunea Virgil Magureanu, este, de fapt, o comisie de control a Parlamentului?", se intreaba retoric Sorin Rosca Stanescu.

El considera de asemenea ca in cazul in care se confirma acuzatiile Elenei Udrea, se va confirma si faptul ca DNA-ul este controlat de regimul Basescu.

"Si daca se confirma ceea ce, intr-o prima iesire la rampa, a afirmat Elena Udrea atunci, nu cumva, urmeaza sa constatam ca tocmai am aflat ca, intr-adevar, DNA, asa cum am afirmat de atatea ori, s-a aflat sub control politic? Cum de abia dupa caderea regimului Basescu – o cadere inca partiala – se deschid cateva dintre marile si adevaratele dosare? De ce pana acum acolitii regimului au fost intangibili? Pentru ca DNA a fost o institutie libera? Si, chiar inainte sa dam raspunsuri la toate aceste traumatizante intrebari, cred ca este util sa reamintim ca, prin ultimele sale declaratii, Elena Udrea i-a aratat pisica si lui Traian Basescu. Dar inca nu si ghearele. Ghearele 'pisicuţei'", conchide SRS.

Citește și: BOMBĂ! Cu cine s-a cuplat ELENA UDREA după divorţ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 feb, 12:40
ionica
Mare adevar graieste SSR
02 feb, 16:40
OMU'
......numa' bãsãroiu'bãsescu poate confirma dacã i'a arãtat "pisica" sau "pãsãrica".......orice i'a arãtat este GRAV pentru specimenul abject bãsescu........
02 feb, 12:59
tomi666
hehe
eu cred ca i-a aratat pasarica nu pisica!
02 feb, 10:41
Oli
locuri de munca
Oferta urgenta de locuri de munca! Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ