Percheziții DNA în București și alte patru județe privind achiziții din fonduri publice și europene

| 02 feb, 09:11

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție efectuează percheziții în 18 locații situate în București și alte patru județe într-un dosar privind achiziții, prin programe finanțate din fonduri publice și din fonduri europene.

"Ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 18 locații (sedii ale unor societăți comerciale și domicilii ale unor persoane fizice) situate în municipiul București și județele Ilfov, Prahova, Hunedoara și Gorj", se arată într-un comunicat al DNA transmis luni.

DNA precizează că procurorii fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, în cadrul unor proceduri de achiziție, prin programe finanțate din fonduri publice și din fonduri europene.

În cauză, procurorii au beneficiat de sprijin din partea Serviciului Român de Informații și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Tag-uri: DNA, perchezitii
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ