MONICA MACOVEI, după dezvăluirile făcute de ELENA UDREA: Ar trebui să tacă cu toții

| 01 feb, 09:53

Monica Macovei afirmă că DNA și SRI sunt atacate de politicienii care vor "să scape" de acuzațiile care li se aduc sau urmează să li se aducă și care ar face mai bine să tacă, pentru că "și-au bătut joc de țara asta".

Declaratiile europarlamentarului au fost facute sambata, la Realitatea TV, intr-o emisiune in care Monica Macovei a fost intrebata cum comenteaza declaratiile din dosarul Microsoft, dar mai ales pe cele facute de Elena Udrea, in interviul acordat vineri.

"Ma intreb de ce nu vorbesc despre ei si ce au facut ei, de ce vorbesc despre altii? Dupa parerea mea ar trebui sa taca cu totii, sa stea cu capul plecat, ca si-au batut joc de tara asta de ani de zile", a comentat Monica Macovei.

Aceasta a precizat ca nu stie daca acuzatiile aduse de Elena Udrea SRI sunt adevarate sau nu, dar este de parere ca institutia a facut bine ca a negat ferm si nu a intrat in dialog cu cercetatii penal.

Citeşte şi: ATACURILE de ultimă oră ale ELENEI UDREA. Sunt vizaţi capii DNA şi SRI

"Se ataca DNA si SRI pentru ca SRI lucreaza cu DNA - coruptia e una din amenintarile la adresa sigurantei nationale (...) Cei care vor sa scape, vor da intotdeauna in DNA si in cei de la SRI. Se intampla asta, vedem ca sunt acuzati, terfeliti, si procurorii si judecatorii de la Inalta Curte care dau condamnari", a mai declarat Monica Macovei.

Revenind la declaratiile Elenei Udrea, europarlamentarul a mai afirmat ca "nimeni din Europa nu ia in considerare aceste declaratii" si ca ele nu afecteaza imaginea DNA si SRI.

"Imaginea acestor institutii este data de rezultatul activitatii lor", a mai declarat Monica Macovei, reamintind ca in baza acestor rezultate DNA, ANI, ICCJ au fost laudate in raportul MCV dat publicitatii in aceasta saptamana.

In context, Monica Macovei a declarat ca "DNA isi face treaba foarte bine", dovada ca au ajuns in spatele gratiilor oameni care nu s-ar fi asteptat, de la fosti premieri sau ministri, pana la politicieni sau oameni de afaceri ce pareau intangibili.

 

Tag-uri: DNA, elena udrea, MCV, sri
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 feb, 10:43
Oli
locuri de munca
Oferta urgenta de locuri de munca! Veti vedea ca zilnic tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra, pentru ca oferim din start contract legal si punem imediat la dispozitia tuturor dovada platii! Deja am acordat si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati sigur 300 dolari lunar, ca operator online, lucrand 3 ore pe zi! Pentru detalii, trimiteti textul ”Info” la adresa de email:[email protected]
01 feb, 21:47
Leonardo
Muma Padurii Macovei
Coldea a dat ordin acoperitilor din presa sa il promoveze virulent pe Iohannis
Coldea a dat ordin ca toti acoperitii si angajatii SRI sa isi faca conturi pe FB si sa manipuleze lumea
Coldea i-a amenintat ca daca nu iese Iohannis vor pierde tot si vor muri de foame
Coldea este cel mai mare pericol din Romania la ora asta.
Codruta Kovesi (omul lui Codea) poate confirma daca mai are onoare.
Rares Bogdan poate confirma daca are curaj, cum a fost amenintat direct
Sorina Matei poate confirma daca vrea sa se elibereze ca Turcescu
Si toti ceilalti acoperiti!
P.S. Voi va mai uitati in gura Mumei Padurii Macovei, procuroarea comunista, betiva si lesbiana? Vai de voi!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ