Udrea își continuă campania prezidențială în colanți și cu atacuri la MRU

| 06 iul, 2014

Elena Udrea. După şocul încasat în alegerile pentru Parlamentul European când PMP-ul Elenei Udrea a obţinut doar 6% din opţiunile românilor, actuala preşedintă a popularilor nu ştie cum să mai acţioneze pentru a mai atrage ceva zestre electorală în perspectiva prezidenţialelor.

PMP alegeri. Chiar dacă PMP defilează chipurile cu Cristian Diaconescu în calitate de candidat al formaţiunii la preşedinţie, pare din ce în ce mai probabil că fostul consilier prezidenţial nu reprezintă altceva decât o cacealma, în timp ce Elena Udrea îşi face planuri – aşa cum reiese din recentele poziţionări publice – pentru a intra în competiţia prezidenţială din luna noiembrie.

Aşa se face că Elena Udrea se află în căutarea popularităţii, capitol care nu a fost niciodată vreo performeră, în condiţiile în care fosta doamnă Cocoş este direct asociată cu dezastrul guvernării portocalii. Dacă anul trecut Elena Udrea ne vorbea despre diete minune sau despre lupta împotriva kilogramelor în plus, afişându-se în bikini pe plajele autohtone, preşedinta PMP s-a transformat mai nou într-o promotoare a mişcării în aer liber. "Am venit aici pentru a face mişcare, pentru că mişcarea înseamnă sănătate. Sunt femei de toate vârstele şi de toate condiţiile fizice, pentru că o minte sănătoasă într-un corp sănătos este unul dintre sloganurile noastre. (...) Eu fac fitness, nu aerobic, deci a fost o experienţă inedită pentru mine, aşa cum a fost pentru majoritatea femeilor prezente azi aici. A fost un set de exerciţii de intensitate medie, potrivit pentru toate participantele", a spus Elena Udrea.

Citeşte şi: Cum îşi bate joc Elena Udrea de candidatul Diaconescu

Elena Udrea. De altfel, Elena Udrea nu este la prima încercare de a impresiona publicul prin intermediul aşa-ziselor activităţi sportive. În luna mai, cu ocazia semi-maratonului organizat la Bucureşti, Elena Udrea s-a strecurat printre participanţi pentru a capta atenţia mass-media în contextul campaniei pentru PE, pentru ca numai după câteva sute de metri de la startul competiţiei să abandoneze şi să urce apoi în autoturismul propriu.

Iar între două genuflexiuni şi trei abdomene, Elena Udrea nu a uitat că este totuşi politician. Prin urmare, i-a dat o replică dură lui Mihai Răzvan Ungureanu, în contextul în care liderul Forţei Civice îi adresase anterior o scrisoare deschisă. Udrea susţine că liderul FC nu mai este un candidat. "Când mergi primul pe listă la europarlamemtare şi obţii 2% şi ceva nu reuşeşti să tractezi electoratul. În politică contează caracterul, să te întorci împotriva celui care ţi-a dat ce ţi-a dat", a punctat Udrea.

Ceea ce Elena Udrea pare a nu înţelege este semnalul fără echivoc pe care I l-au transmis cetăţenii la finalul lunii mai, în primul test electoral în care a fost angrenat PMP. Anume acela că PMP-ul tras de cuplul politic Băsescu-Udrea este un vehicul uzat care nu inspiră niciun fel de credibilitate. În altă ordine de idei, degeaba e pregătită bine din punct de vedere fizic fosta doamnă Cocoş din moment ce pe palierul activităţii politice Elena Udrea nu reuşeşte să convingă. Şi nici nu ar avea cum din moment ce preşedinta PMP susţine până în pânzele albe retorica unui Traian Băsescu, preşedintele României care în 5 luni va reprezenta trecutul, nu viitorul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 iul, 2014
costache
da,
Da,da mai buna si f indicata miscare pt tine mai udrea este o mare SLINGERE PE TROSCOT PE STOMACUL GOL,asa cum te-a invatat matelotul cel atoatestiutor si cunoscator, mare amator de miscari lascive cum iti place tie,cioara imputita ce esti.
07 iul, 2014
goPontaNemaPresident
da,Domnule Sultanescu,ai perfecta dreptate...
sunt curios,colaboratoarea dvoastra,Dana S,ce parere are despre limbaj,despre anumite "miscari"..stiti la ce ma refer,doar sunteti consilierul lui Ponta..?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ