Război total pe dreapta? Perechea Udrea-Băsescu şi Buldogul Blaga îşi spală rufele în public

| 05 iul, 2014

Război. În urmă cu 2 revelioane în urmă, Vasile Blaga şi Elena Udrea petreceau liniştiţi împreună, împărţind bucuroşi salata de boeuf.

 

Război. Între timp, salata s-a terminat, muzica s-a oprit, iar dulcea guvernare a dispărut şi ea. Astăzi, Blaga şi Udrea îşi împart doar pumni, preşedintele Băsescu încercând să suplinească diferenţa de gabarit dintre cei doi, cu câte o scatoalcă zdravănă aplicată după ceafa preşedintelui PDL. Liderul democrat-liberal nu se lasă nici el mai prejos, lovind acolo unde îl doare pe preşedinte mai tare: către Elena Udrea.

Ultima răfuială între vechii tovarăşi de drum Blaga şi Băsescu s-a produs joi, atunci când preşedintele României a dat de pământ cu fostul şef al Vămilor. Băsescu se consideră trădat de Blaga, acuzându-l indirect de oportunism şi totodată condamnând decizia acestuia de a fuziona cu PNL, proiect ce în opinia sa nu este decât un „compromis murdar”.

„Singurul partid care m-a susţinut a fost PDL. Dincolo de asta am văzut şi oportunişti, care nu mai încăpeau pe lângă mine. Sunt aceeaşi care astăzi sunt în mizeria compromisului care au dat lovitura de stat în 2012. Astăzi, aceşti oameni, sunt în banca compromisului murdar”, a declarat Traian Băsescu.

După părerea lui Băsescu, „PDL s-a predat imediat PNL” , pentru a-şi acoperi mai uşor rezultatul slab de la alegerile europarlamentare.

Nici Elena Udrea nu s-a lăsat mai prejos, atacând PDL-ul şi pe Vasile Blaga pe motiv că nu ar fi fost suficienţi de vocali în problema ADS-Dan Voiculescu. „Nu l-am auzit să spună niciodată nimic despre domnul Voiculescu spre exemplu, în schimb nu pierde nicio ocazie să mă atace pe mine şi pe PMP”, a spus Udrea.

Răspunsul nu s-a lăsat întârziat să apară, Blaga arătându-şi ameninţători colţii către Udrea şi Băsescu. Liderul PDL a replicat dur, catalogând intervenţiile lui Băsescu drept simple operaţiuni de imagine în favoarea Elenei Udrea, asta după ce tot preşedintele i-a făcut un partid protejatei sale. Cât despre Elena Udrea în sine, Blaga a catalogat-o simplu, drept „o ipocrită”.

„Dna Udrea este o ipocrită. Aşa este ea născută (...) Dânsa a vrut să se bage în seamă”, a declarat democrat-liberalul.

Întrebat dacă PDL poate colabora cu PMP, Blaga a răspuns ferm: „Nu!”. Mai mult, Blaga le-a transmis lui Băsescu şi Udrea că PDL şi PNL sunt într-un proces de fuziune „pe care nu-l mai poate opri nimeni”.

Ar fi aproape înduioşător dacă nu ar fi tragic, modul în care banul, afacerile şi interesele personale au făcut ca acum Blaga, Udrea şi Băsescu să se afle în tabere diferite. Astăzi adversari, cei trei sunt totuşi reprezentanţii aceluiaşi sistem de care România trebuie să scape în această toamnă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 iul, 2014
marcu gheorghe
Alexandra Radu,o promisiune certa,viabila pentru liderul feminin al comentatorilor politici!
07 iul, 2014
ferenczy stefanita
"În urmă cu 2 revelioane în urmă, Vasile Blaga şi Elena Udrea petreceau liniştiţi "
asa o fi,dle General Major,dar titlul este de demn de culmea stupizeniei...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ