Doi ani de la suspendarea lui BĂSESCU - PMP organizează duminică un marş

| 06 iul, 2014

PMP miting. PMP organizeaza, duminica, la doi ani de la suspendarea presedintelui Traian Basescu, un mars "de sustinere a statului de drept", participantii urmand sa plece din fata Salii Palatului catre Piata Victoriei si sa se opreasca in fata sediului Guvernului.

PMP miting. "Duminica, 6 iulie, Partidul Miscarea Populara iese in strada pentru statul de drept. La exact doi ani de la suspendarea presedintelui Romaniei, PMP organizeaza un mars de sustinere a statului de drept in Romania si a valorilor care il definesc. Participantii vor pleca la ora 11.00 din fata Salii Palatului, din Bucuresti, catre Piata Victoriei, si se vor opri in fata sediului Guvernului Romaniei.

Marsul pentru sustinerea statului de drept este una din actiunile prin care PMP a dorit sa marcheze, in prima saptamana a lunii iulie, doi ani de la actiunea de fortaa PSD si PNL contra statului de drept din Romania", se arata intr-un comunicat al PMP remis, vineri.

Citeşte şi: PMP organizează duminică un “marș funerar”

PMP ii invita pe "romanii care au respins, in acele zile, abuzurile fostei USL, sa se alature marsului initiat de Miscarea Populara". "Este nevoie ca oamenii de buna-credinta sa nu uite ce s-a intamplat in urma cu 2 ani si sa constientizeze ca pericolul pentru democratie nu a trecut", precizeaza PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iul, 2014
viorel
PIRATUL DEFUNCT
MITING DE APĂRAREA STATULUI DE DREPŢI IN FAŢA LUI BĂSESCU

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ