Marş PMP la 2 ani de la suspendarea lui BĂSESCU: "Jos Ponta", "Mai bine băsişti decât şantajişti"

| 06 iul, 2014

Mars PMP. Participantii la marsul organizat, duminica, in Capitala, de Partidul Miscarea Populara la doi ani de la suspendarea presedintelui Traian Basescus-au indreptat, de la Sala Palatului catre Piata Victoriei, in frunte cu liderii formatiunii, acestia purtand un banner pe care scrie "Ponta - demisia".

Mars PMP. In fruntea marsului s-a aflat presedintelePMP Elena Udrea, alaturi de alti lideri ai formatiunii, intre care Ruxandra Dragomir, Gelu Visan. Participantii la mars, veniti din mai multe judete, au scandat mesaje precum: "Jos Ponta", "Mai bine basisti decat santajisti" si au purtat steaguri cu sigla partidului si pancarte cu inscriptii precum: "Traian Basescu - garantia independentei justitiei", "Ponta suparat pe plagiat a dat lovitura de stat", "PMP alaturi de presedintele Traian Basescu".

Elena Udrea a declarat ca PMP a organizat acest miting pentru a comemora doi ani de la a doua suspendare a presedidntelui Traian Basescu, prin care, potrivit acesteia, s-a incercat, "la initiativa lui Dan Vociulescu, de catre PSD si PNL, demolarea institutiilor statului". "Incercam sa atragem atentia tuturor romanilor ca ceea ce s-a intamplat in vara lui 2012 se mai poate intampla oricand", a spus Udrea, aratand ca sunt exemple in acest sens si in decembrie anul trecut, cand s-a votat "in favoarea celor certati cu legea" si zilele trecute, cand PSD si PNL au votat declaratia prin care se cererea demisia lui Traian Basescu.

"Duminica, 6 iulie, Partidul Miscarea Populara iese in strada pentru statul de drept. La exact doi ani de la suspendarea presedintelui Romaniei, PMP organizeaza un mars de sustinere a statului de drept in Romania si a valorilor care il definesc. Participantii vor pleca la ora 11.00 din fata Salii Palatului, din Bucuresti, catre Piata Victoriei, si se vor opri in fata sediului Guvernului Romaniei. Marsul pentru sustinerea statului de drept este una din actiunile prin care PMP a dorit sa marcheze, in prima saptamana a lunii iulie, doi ani de la actiunea de forta a PSD si PNL contra statului de drept din Romania", se preciza intr-un comunicat de vineri al PMP.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 iul, 2014
gica
Astia sant profitorii pdl-aci ....ce vise li s-au naruit ...!!sa fii analfabet si traseista si sa ocupi posturi de mii de euro ,avantaje, plimbari afara ,bani UE ... sa se dezvolte famelia....,asa ca Ponta ,Tariceanu, ceilalti romani care acum se ridica din nou ...trebuie trimisi la loc ,in iadul basist !!!facem mitinguri ,ca bani avem...cine sa ne pedepseasca pt furaciuni si abuzuri ,tovarasii de lupta?? si mancam ... minciuni ...minciuni ...vai de tinerii amagiti ca vor mai ocupa posturi grase facand propaganda si atata !!s-a terminat nemernicilor ,la munca pe merite si nu pe pupincurism .....!luati-va si aliatii de la pdl si pnl ,niste ticalosi de doi bani .....,o sa scapam de voi curand ...si justitia va trebui sa-si faca treaba ....,ca nu mai il are pe basescu ...mare protector ...!
06 iul, 2014
ilie
baiiii PMPlor,puneti mana la munca,nu demonstratii stradale,platiti de Udrea si Basescu sa destabilizati bunul mers al guvernari,nu faceti altceva,decat sa va demascati invidia si oftica,ca nu mai manevrati banul public.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ