UEFA vrea să schimbe regulile fotbalului. Sunt vizaţi cei care faultează

| 14 mai, 2014

UEFA va propune International Board, organismul care se ocupă cu respectarea regulilor în fotbal, aprobarea unei măsuri prin care, în anumite cazuri, un fotbalist care îşi faultează adversarul, să fie eliminat temporar din joc, informează RomâniaTv.net.

"Vom propune International Board introducerea unei noi reguli. Jucătorul care faultează să părăsească terenul până când cel pe care l-a faultat revine în joc sau este înlocuit", a declarat miercuri, la Torino, fostul mare arbitru Pierluigi Collina, înaintea finalei Europa League, dintre Benfica şi FC Sevilla.

"Sistemul actual este nedrept", a spus șeful arbitrilor europeni, el nefiind de acord ca jucătorul care a comis fault să rămână pe teren deoarece "acest lucru îi conferă avantaj celui care a făcut rău".

UEFA intenționează să prezinte această propunere Consiliului International Board, care se întrunește o dată pe an, între sfârșitul lunii februarie și începutul lunii martie.

 

 

Tag-uri: fault, reguli fotbal, UEFA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 mai, 2014
GOLOMBIOSCHI ILIE
Masura corecta
Mi se pare corect.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ