Un alt prefect îşi pierde funcţia: Gheorghe Obreja de la Brăila

| 31 ian, 2014

Prefectul de Brăilă, Gheorghi Obreja, va fi demis, în urma coordonării deficitare a acţiunilor de deszăpezire din judeţ.

'Domnul prefect de Brăila, aşa cum a anunţat primul ministru, va fi demis într-o şedinţă de Guvern, pentru că prefecţii şi subprefecţii se numesc şi se eliberează din funcţie prin hotărâri ale Guvernului. Eu nu am discutat cu domnul prefect, am discutat cu membrii Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi cu cei care trebuie să intervină operativ. Conform legii, şeful Comandamentului este încă prefectul de Brăila. La Buzău prefectul a fost deja demis, după cum ştiţi, Urmează ca în următoarea şedinţă de Guvern să fie demis şi prefectul de Brăila', a declarat Duşa.

Ministrul Apărării a mai spus că despre demiterea prefectului de Constanţa va vorbi vicepremierul Liviu Dragnea, care se află în acest judeţ.

Judeţul Brăila are încă 25 de localităţi izolate în zăpadă, echipele de intervenţie formate din peste 500 de pompieri, militari, jandarmi luptându-se în continuare cu troienele, în condiţiile în care DN 22 este închis, iar DN 23 restricţionat la 7,5 tone, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, lt. col. Ştefan Stoian.

Tag-uri: Mircea Dusa, prefect
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ