Ministrul Duşa s-a întâlnit cu omologul moldovean, Valeriu Troenco

| 05 mai, 2014

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, şi omologul său moldovean, Valeriu Troenco, s-au întâlnit, luni, la Iaşi

Potrivit unui comunicat al MApN transmis AGERPRES, în discuţiile purtate, cei doi miniştri ai Apărării au evaluat stadiul îndeplinirii obiectivelor cuprinse în acordul de cooperare bilaterală dintre cele două instituţii.

''Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, şi omologul său moldovean, Valeriu Troenco, s-au întâlnit astăzi la Iaşi, pentru a evalua stadiul îndeplinirii obiectivelor cuprinse în acordul de cooperare bilaterală dintre cele două instituţii'', precizează MApN.

Generalul-maior de justiţie în rezervă Valeriu Troenco a depus la începutul lunii aprilie jurământul în calitatea de ministru al Apărării al Republicii Moldova.

Valeriu Troenco, în vârstă de 56 de ani, a deţinut mai multe funcţii în Ministerul de Interne şi a fost ministru-adjunct al Justiţiei în perioada 1999-2001. Valeriu Troenco este erou al conflictului armat de pe Nistru din 1992, cavaler al ordinului 'Ştefan cel Mare', conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ