Ponta: Banii pentru repararea tehnicii de luptă a MApN trebuie să meargă către industria autohtonă de profil

| 30 apr, 2014

Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Apărării, în şedinţa de guvern de miercuri, să se asigure că alocările pentru întreţinerea şi repararea tehnicii de luptă din dotarea Ministerului Apărării Naţionale vor fi direcţionate către industria românească de profil

'O veste bună pe care o tot aştepta domnul ministru Duşa. O să mărim anul acesta, imediat chiar, alocările pentru întreţinerea şi repararea tehnicii de luptă a Armatei Române. Şi, cel mai important lucru pe care vreau să mi-l asiguraţi, domnule ministru, este că toţi banii pe care-i dăm şi toată munca se face în România, nu în străinătate', a declarat premierul.

Ministrul Apărării, Mircea Duşa, a dat asigurări în acest sens: 'Banii vor merge spre industria de apărare'.

'Industria de apărare din România. Adică oameni care încă sunt bine pregătiţi şi nu prea aveau ce să lucreze în ultimii ani. Sper ca acest mesaj bun să se simtă imediat în activitatea lor', a adăugat premierul, conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ