Ponta a primit un echipament al echipei naţionale de polo: Nu-l probez acum, ci la inundaţii!

| 30 apr, 2014

Premierul Victor Ponta i-a primit, la Guvern, pe componenţii echipei naţionale de polo pe apă calificată la Campionatul European şi le-a urat să obţină un loc cât mai bun la competiţie, primind din partea acestora un echipament de polo, dar spunând că nu îl va proba acum, ci "la inundaţii".

El a ţinut să-i felicite pe membrii echipei de polo pe apă, după recenta calficarea la Campionatul European, urându-le să obţină un loc cât mai bun în competiţie.

Jucătorii naţionalei i-au dăruit cu acest prilej o minge cu autograf, dar şi un echipament complet de polo pe apă.

"Şi echipament ?! Da' nu-l probez acum. La inundaţii", a spus Ponta, râzând.

Premierul a adăugat că Guvernul, împreună cu primarul Capitalei, trebuie să repare o "mare ruşine" pentru Bucureşti, respectiv lipsa unui bazin la standardele cerute de competiţiile de polo sau nataţie, în condiţiile în care sportivii români se califică permanent la competiţiile internaţionale.

Membrii naţionalei de polo au avut ulterior posibilitatea să viziteze, însoţiţi de ministrul Sportului, Gabriela Szabo, şi sala de şedinţe a Guvernului, unde s-au fotografit pe scaunele miniştrilor, unii dintre ei apreciind că funcţia de ministru al Sportului este cel puţin la fel de dificilă precum cea de prim-ministru.

Naţionala României s-a calificat la turneul final al CE cu o dublă victorie în baraj, în faţa Marii Britanii, cu 18-7 şi 18-8.

Turneul final al Campionatului European de polo este programat în perioada 14-27 iulie, la Budapesta.

Obiectivul echipei României este clasarea în primele opt echipe, pentru a obţine calificarea la Campionatul Mondial, de anul viitor, din Rusia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ