Daciana, despre candidatura lui Ponta la Preşedinţie: Am început eurocampania. Restul, întrebări ipotetice

| 29 apr, 2014

Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a fost întrebată, marţi, cum vede faptul că, după lansarea eurocandidaţilor PSD-UNPR-PC se vorbeşte despre o posibilă candidatură a lui Victor Ponta la Preşedinţie, ea răspunzând că a fost lansată campania pentru PE, iar restul sunt "întrebări ipotetice".

"Eu am fost pe scenă la Romexpo. A fost lansarea candidaţilor Alianţei la alegerile pentru Parlamentul European. Pot să vă vorbesc despre faptul că această alianţă are cei mai buni candidaţi, cea mai bună listă. Pot să vă vorbesc despre faptul că am început campania şi principalul mesaj este «Mândri că suntem români». Restul sunt întrebări ipotetice", a precizat DaDaciana Sârbuîntrebată despre candidatura la Preşedinţie a lui ViVictor Ponta

Ponta a declarat, sâmbătă, la lansarea eurocandidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC, că alianţa va fi câştigătoare inclusiv în noiembrie 2014, el precizând: "Dacă consideraţi că trebuie să fiu candidat la Preşedinţie, bineînţeles că voi fi".

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ