Victor Ponta, în Republica Moldova. Premierul se întâlneşte cu Iurie Leancă

| 29 apr, 2014

Premierul Victor Ponta şi omologul său moldovean, Iurie Leancă, s-au întâlnit în localitatea Floreni din Republica Moldova şi au venit în satul Sculeni, raionul Ungheni, pentru a marca eliminarea vizelor europene pentru cetăţenii moldoveni.

Cei doi oficiali au ajuns la Sculeni pentru a discuta cu locuitorii, discursurile fiind susţinute pe un stadion rural cu trei gradene, pline cu şcolari şi localnici.

Ponta şi Leancă vor merge şi la punctul de trecere al frontierei Sculeni, spre România, împreună cu câţiva cetăţeni ai Republicii Moldova care vor traversa frontiera peste Prut, fără vize, în baza pașaportului biometric.

Începând cu 28 aprilie 2014, cetățenii Republicii Moldova care dețin pașapoarte biometrice pot călători fără vize în Uniunea Europeană. De eliminarea vizelor beneficiază doar cetăţenii moldoveni care deţin un paşaport biometric.

Ridicarea vizelor nu înseamnă că moldovenii vor putea intra în spaţiul Schengen pentru a munci, ci doar în scopuri turistice, pentru o perioadă de 90 de zile.

Negocierile dintre UE şi Republica Moldova pentru liberalizarea vizelor au început în iunie 2010.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

31 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 apr, 2014
jean
Ponta doar pentru el
Desi in campania din 2012 a fost de acord cu propunerile PNL de reducere a CAS-ului cu 5 puncte procentuale si scutirea impozitului pe profitul reinvestit, Victor Ponta continua sa ignore si sa evite asumarea acestor masuri vitale pentru mediul de afaceri.
29 apr, 2014
iulian
PSD
Desi in campania din 2012 a fost de acord cu propunerile PNL de reducere a CAS-ului cu 5 puncte procentuale si scutirea impozitului pe profitul reinvestit, Victor Ponta continua sa ignore si sa evite asumarea acestor masuri vitale pentru mediul de afaceri.
29 apr, 2014
gabriel
Romania are nevoie de oameni politici responsabili care sa reprezinte poporul .Cred cu tarie ca acesta tara poate fi un loc mai bun. Anul acesta e timpul schimbarilor de aceea trebuie ca fiecare individ sa aiba o gandire rationala spre o schimbare in bine , din pricina acestui argument eu votez PNL !
29 apr, 2014
daniel
din punct de vedere al bunul simt si al respectului pentru tara aceasta si pentru romani,domnul ponta trebuia sa sa plece de la conducere pentru ca a ajuns acolo impreuna cu pnl,cu domnul antonescu.dupa ruperea usl s-au aratat adevaratele caractere ale celor care ne conduc.domnul ponta a confirmat ca a mintit milioanele de romani care i-au votat iar domnul antonescu a dat dovada ca are coloana vertebrala.de un astfel de om ca antonescu avem nevoie sa mearga la cotroceni in locul presedintelui demis,basescu.
29 apr, 2014
unguru
DA DA
In campania din 2012 a fost de acord cu propunerile PNL de reducere a CAS-ului cu 5 puncte procentuale si scutirea impozitului pe profitul reinvestit, Ponta continua sa ignore asumarea acestor masuri vitale pentru mediul de afaceri. Victoras inca se foloseste de imaginea USL pentru a induce oamenii in eroare cu scopul de a castiga voturi si simpatizanti

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ