Sorin Oprescu, Victor Ponta şi Klaus Iohannis conduc topul încrederii românilor

| 29 apr, 2014

Sorin Oprescu, Victor Ponta şi Klaus Iohannis sunt personalităţile care se bucură de cea mai multă încredere în rândul românilor, potrivit unui sondaj CSCI.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, premierul Victor Ponta şi edilul Sibiului, Klaus Iohannis, sunt personalităţile care se bucură de cea mai multă încredere în rândul românilor, relevă un sondaj CSCI citat de Agerpres.

Potrivit studiului, aflat în continuare în scădere, preşedintele PNL, Crin Antonescu, se menţine sub Traian Băsescu. Premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, sunt în uşoară creştere.

39% dintre respondenţi au spus că au încredere în Sorin Oprescu, 38% - în Victor Ponta şi de asemenea 38% în Klaus Iohannis.

Călin Popescu Tăriceanu se bucură de încredere în proporţie de 36%, preşedintele Forţei Civice, Mihai-Răzvan Ungureanu - 22%, şeful statului, Traian Băsescu - 20%. Pe ultimele locuri se află Crin Antonescu, cu 16% încredere şi Elena Udrea - 15%.

Sondajul naţional spot a fost realizat în perioada 23-26 aprilie, pe un eşantion multistadial cluster, cu selecţia probabilistică a persoanelor - 1.100 de interviuri - populaţie adultă, neinstituţionalizată, folosind metoda CATI.

Eşantionul a fost validat pe baza datelor INSSE 2011 şi recensământul populaţiei 2002. Eroare tolerată 3%, la un nivel de probabilitate de 0,95.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ