Firea: Aşteptăm o decizie a conducerii Parlamentului cu privire la traseul raportului Comisiei Nana

| 29 apr, 2014

Senatorul PSD Gabriela Firea a declarat marţi că toate documentele care au stat la baza anchetei parlamentare a Comisiei Nana sunt sigilate iar raportul este finalizat, aşteptându-se ca Birourile Permanente reunite ale Parlamentului să ia o decizie fie în sensul dezbaterii în plenul comun a raportului, fie de transmitere a acestuia organelor de cercetare.

"Preşedintele comisiei a transmis Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului o scrisoare în care doreşte să se facă o precizare privitoare la activitatea acestei comisii. Raportul fiind finalizat în acest moment, dorim să ştim dacă acesta va fi depus la Birourile Permanente reunite ale Parlamentului iar acestea îl vor transmite către plen pentru a fi citit şi dezbătut sau dacă Birourile Permanente reunite îl vor transmite direct organelor de cercetare. Ştiţi că există pusă în mişcare deja o cercetare penală. Toate documentele au fost deja numerotate, ştampilate, arhivate în mod profesionist şi vor fi predate ca atare. Ele sunt sigilate în acest moment", a afirmat Firea într-o conferinţă de presă, conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ