Ponta: Nu-l voi regreta pe Băsescu. Pe 21 decembrie vom striga "Ieşi afară, fiinţă extraordinară!"

| 29 apr, 2014

Preşedintele PSD Victor Ponta a declarat, marţi, la Bacău, la o reuniune de campanie, în replică la afirmaţiile liderului PNL Crin Antonescu, că nu îl va regreta niciodată pe Traian Băsescu şi că pe 21 decembrie, seara, social-democraţii vor striga la Cotroceni "Ieşi afară, fiinţă extraordinară!".

Ponta a precizat că el nu va vorbi niciodată de rău despre fostul său aliat, Crin Antonescu, şi a arătat că aprecierile acestuia la adresa social-democraţilor aparţin lui Traian Băsescu.

"Spunea fostul nostru aliat despre care eu nu am cum să vorbesc, cum să vorbesc de rău despre Crin Antonescu? Trei ani de zile am mers cu el şi am vorbit de bine despre el. Cum aş putea, când trei ani de zile am vorbit de bine despre cineva, deodată să îl fac în toate felurile, mincinos, trădător, puşlama? Nu mai ştiu că, în general, credeam că astea sunt expresiile lui Băsescu. Eu nu o să-l vorbesc de rău", le-a spus Ponta social-democraţilor din Bacău.

El a arătat că Antonescu se înşală atunci când afirmă că social-democraţii îl vor regreta pe Traian Băsescu.

Citeşte şi: Crin Antonescu: Victor Ponta, ai să îl regreţi pe Băsescu. Dacă ajung preşedinte, eu nu fac pact de coabitare

"Spunea (Crin Antonescu - n.r.) că o să ajungem să îl regretăm pe Băsescu. Se înşală. Eu nu o să-l regret niciodată pe Băsescu. O să regret un singur lucru: că această ţară a pierdut 3.400 de zile de când Băsescu e la putere, că în 2012 la referendum nu am reuşit să-l dăm jos de atunci", a spus Ponta.

El a arătat că se va bucura în decembrie, când social-democraţii vor striga la Cotroceni: "Ieşi afară, fiinţă extraordinară!".

"O să mă bucur pe 16 noiembrie şi mai ales o să mă bucur pe 21 decembrie când o să fim la poarta Palatului Cotroceni şi o să strigăm «Ieşi afară fiinţă extraordinară! Vino, atunci, fără imunitate, să răspunzi pentru toate lucrurile ilegale pe care le-ai făcut în aceste 3.400 de zile!». Atunci o să mă bucur. Nu o să regret decât că am pierdut pentru ţară aceşti ani în care am fi putut să facem foarte multe lucruri", a spus Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis, duminică, de la Ploieşti, premierului Victor Ponta mesajul: "Ai să-l regreţi pe Băsescu", explicând că, dacă el va ajunge preşedintele ţării, nu va face pacturi de coabitare, iar Ponta nu va mai face parte din Guvern.

Liderul PSD Victor Ponta a afirmat că preşedintele PNL, Crin Antonescu, se înşală atunci când îi transmite că îl va regreta pe Traian Băsescu dacă liberalul va ajunge şeful statului, Ponta spunând că nu îl va regreta niciodată pe actualul preşedinte, iar Antonescu nici nu va ajunge la Cotroceni.

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, luni, la Deva, că atunci când a afirmat că Victor Ponta îl va regreta pe Traian Băsescu a spus acest lucru deoarece nu va intra în "cârdăşie" şi nu face pact de coabitare cu bandiţii, iar "dreptate până la capăt" înseamnă că cei care fură merg la puşcărie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mai, 2014
BEATRICE
PONTA
DRAGA TONTA, NICI PE TINE SI TOATA LEAHTA DE HOTI PE CARE II PASTORESTI NU TE VOR UITA CA DATORITA LOR ESTI ACOLO IN GUVERN, DAR VA VENI SI ZIUA DECONTULUI.
SA NU MAI GROAPA ALTUIA, CA SIGUR VEI CADEA PRIMUL IN EA. VEI VEDEA CAT DE CURAND, POATE CHIAR IN PRIMELE LUNI ALE LUI '2015 CE TI SE VA INTAMPLA DIN PUNCT DE VEDERE POLITIC SI NU NUMAI, ATAT TIE CAT SI TUTUROR ACELORA DIN TERITORIU CARE AU JEFUIT ACEASTA TARA.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ