Daciana Sârbu: Candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale, ipotetică

| 29 apr, 2014

Eurodeputatul PSD Daciana Sârbu a declarat marţi, la Parlament, că este 'ipotetică' candidatura premierului Victor Ponta la alegerile prezidenţiale.

'Eu am fost pe scenă la Romexpo şi a fost lansarea candidaţilor alianţei PSD-UNPR-PC. Pot să spun că această alianţă are cei mai buni candidaţi. Am început campania şi principalul mesaj este 'Mândri că suntem români'. Restul sunt întrebări ipotetice', a răspuns Daciana Sârbu, fiind chestionată cu privire la anunţul făcut, sâmbătă, de către Victor Ponta, potrivit căruia dacă va exista un consens în cadrul alianţei electorale PSD-UNPR-PC privind candidatura sa la prezidenţiale, răspunsul său va fi 'Da'.

De asemenea, Daciana Sârbu s-a referit şi la acuzaţiile liberalilor cu privire la sumele cheltuite de PSD în campania electorală, afirmând: 'Tot ce pot eu să spun este că suntem cea mai puternică alianţă, că facem campanie electorală şi dacă alţii nu fac campanie şi nu se văd, este problema domniilor lor'.

'Încă din primele zile de campanie electorală, Partidul Social Democrat îşi etalează aroganţa, opulenţa şi atitudinea sfidătoare faţă de electorat. Afirmaţia mea are acoperire în dispreţul evident al PSD faţă de români, etalat cu neruşinare prin milioanele de euro cheltuite pe publicitatea electorală deşănţată cu care Victor Ponta a umplut întreaga Românie. Practic, oriunde te uiţi în ţară, nu există intersecţie sau stradă mai mare care să nu aibă un afiş uriaş, un banner sau un mesh cu proaspătul premier-candidat la Preşedinţie', se arată într-un comunicat de presă al viceliderului PNL, Dan Motreanu, remis, marţi, Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ