Băsescu - premierul de coșmar al românilor

| 03 mai, 2014

Citeam uzualele aberații marca Ion Cristoiu, în care geniul gazetăresc de Găgești făcea pur și simplu apologia dictaturii sub pretextul construirii unui stat de drept puternic, capabil să reziste... rușilor.

Aberația patentată, expusă de Cristoiu mai întâi în Jocurile de putere ale lui Rareș Bogdan, a fost reluată în scris la EvZ, pesemne din cauza audienței minuscule de car se bucură Realitatea TV în general și Rareș Bogdan în particular. Nu am să vă obosesc cu gogorițele ”priceputului” analist politic improvizat Cristoiu, le menționez deoarece am remarcat în paralel rezultatele sondajului CSCI, care i-a interogat pe români cu privire la eventualitatea revenirii la putere a lui Băsescu, pe post de premier.

Românii sunt luați cu zăhărelul și îndemnați să înghită aberații la limita legii despre ”imunizarea” României la ”diversiunile rusești” printr-o veritabilă întoarcere la dictatură, care ar debuta ca la carte, cu desființarea adversarilor politici ai lui Traian Băsescu sub pretextul ”întăririi” statului de drept. ”Asta înseamnă în principal demantelarea feudelor PSD-iste de baroni locali, sprijinirea DNA, scoaterea presei de sub puterea banului mânjit,pentru că a fost obținut de moguli prin jefuirea țării”, declară Ion Cristoiu, de parcă regimul Băsescu nu ar fi torpilat orice șansă la normalitate a acestei țări mai bine de zece ani și de parcă haita baronilor portocalii ai lui Băsescu nici n-ar fi existat.

Nu numai că românii nu au niciun chef să înghită astfel de opinii revizionist-subversive, care-l transformă pe Băsescu într-un melanj grotesc de Putin și Ceaușescu. Cum rezultă din sondajul amintit, peste 53% din cetățenii intervievați nu-l mai vor pe Băsescu sub nicio formă, nici măcar legal, ca premier. Pentru tabloul complet al preferințelor electoratului, preferințe care sunt -vorba lui Cristoiu- imunizate la poze cu tricoul PMP, postate pe Facebook, sau la doamne în prag de menopauză, sărind cu parașuta, trebuie să facem o aritmetică simplă: la cei 53% care sunt total împotriva revenirii ca premier a actualului președinte trebuie să adăugăm cei 15% care sunt parțial împotrivă și cei 12% care nu știu sau nu răspund (pentru că, așa suntem noi optimiști și credem în mintea cea de pe urmă a românului). Rezultatul clar al acestei operațiuni demonstrează fără putință de tăgadă și de speculații a la Cristoiu (despre autocrația care salvează România) că revenirea lui Băsescu la putere, fie și în limita legii, este un coșmar care nu se poate trata cu frumusețea Elenei Udrea, împachetată în bikini sau zvârlită din avion.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mai, 2014
Musat Diana
Alegeri europerlementare
De la caderea comunismului ,NU A COMUNISTILOR, nu am votat cu PSD-ul niodata,dar totul are un inceput.
04 mai, 2014
casandra
sper sa nu plangeti dupa Basescu,dar asa va fi!! Dle ziarist mai citeste draguta, mai citeste ,se vede de departe ca esti spalat pe creier!
03 mai, 2014
securistul pmp
mabasescu mascaricul cu tricoul udrea va fi dus in siberia la racoare cu statul lui de mafiotii putin stie ca 9o% din popor lul mai vreau pe fostul securist-comunist ce sa da democrat si face politie politica o gasca de infractorii sau pus sa conduca romania in besna ,jos basescu
03 mai, 2014
Vichi
tradatorul psd
Cu mult tupeu, jurnalistul insulta inteligenta alegatorilor romani, denigreaza pe Presedintele tarii, insulta pe ziaristul Ion Cristoiu, caruia nu-i ajunge nici la unghia de la degetul mic al piciorului stang si ridica osanale psd-ului corupt si tradator. D-l Stan, cu acelasi tupeu, citeaza un sondaj fantoma, care ar arata ca mai mult de jumatate din romani nu-l vor pe TB prim ministru. In felul acesta, jurnalistul sare etapele: acum ar fi vorba daca idolul dumisale, VVP, alias prim plagiatorul, ar reusi la presedintie! Ce zici, dom'le Stan?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ