Udrea: Ponta va candida la prezidenţiale, dar NU va câştiga

| 01 mai, 2014

Victor Ponta va candida la prezidenţiale, dar nu va câştiga, a afirmat deputatul PMP Elena Udrea, joi, într-o conferinţă de presă

În discursul susţinut, ţinta principală a săgeţilor Elenei Udrea a fost premierul Ponta. Udrea l-a criticat şi ironizat şi acuzat de demogogie pe preşedintele PNL, Crin Antonescu, dar şi lideri actuali ai PDL. De asemenea, ea a adus reproşuri fostei alianţe USL.

''Vizita efectuată la Bacău pentru a marca deschiderea campaniei electorale a Alianţei a fost o acţiune tipică domnului Victor Ponta. Aceea de a se împăuna acolo unde nu a făcut nimic, de a încerca să mintă electoratul în dorinţa de a obţine, din nou, voturi în Moldova pe care PSD a sărăcit-o în ultimii 24 de ani şi care s-a ales doar cu industria vândută la fier vechi, cu tineri care au fost nevoiţi să plece afară din ţară pentru a găsi un loc de muncă de pe urma guvernărilor locale ori naţionale roşii. (...) De ce or fi având nevoie candidaţii Alianţei PSD-PC-UNPR de implicarea sa?', a spus liderul PMP, adăugând că a venit la Bacău ''pentru a curăţa atmosfera'' după vizita premierului.

Ea a ţinut să sublinieze în timpul conferinţei realizările personale şi ale instituţiilor pe care le-a condus.

''Evident, eu sunt imaginea reprezentativă pentru Partidul Mişcarea Populară. (...) Am adus în Bacău circa 100 de milioane de euro, iar ca ministru am făcut mai mult decât toate guvernările PSD de până acum, inclusiv cea a lui Ponta. Am făcut politică de bună credinţă, nu actorie de piese proaste, ca Ponta. Acesta este şi argumentul care mă susţine în continuarea demersului politic', a mai spus Udrea.

În context, ea a precizat că partidul din care face parte şi-a propus ca la alegerile europarlamentare să obţină ''un scor din doua cifre, conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ