Cred în Boc și Udrea. Antonescu a demonstrat că s-a făcut preş în faţa lui Voiculescu

| 01 mai, 2014

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, la B1 TV, că liderul PNL, Crin Antonescu, a demonstrat că s-a făcut preş în faţa lui Dan Voiculescu, adăugând că, dacă poate să creadă în cineva, sunt numele pe care le cunoaşte foarte bine, Emil Boc şi Elena Udrea

"Crin Antonescu nu-mi dă niciun element să cred că ar fi dispus să înfrunte o clasă politică majoritară sau trusturi de presă. Crin Antonescu a demonstrat că s-a făcut preş în faţa lui Voiculescu, când Voiculescu a spus în 2012, i-a anunţat la televizor că în data de... preşedintele este suspendat, Crin Antonescu este cel care a spus Curţii Constituţionale, de la tribuna Parlamentului: dacă în 24 de ore nu daţi avizul Curţii Constituţionale, Parlamentul votează şi fără aviz suspendarea preşedintelui. Deci, categoric, este un om care a probat că nu a rezistat presiunii mogulului Voiculescu", a spus Băsescu la B1 TV, despre Crin Antonescu.

Întrebat dacă dependenţa lui Victor Ponta de baroni este atât de mare încât să numească un procuror şef al DNA "prietenos", Băsescu a spus: "O face fără să ezite. Pentru a satisface baronii a mers cu Voiculescu la suspendările din 2007 şi din 2012. (...) Ponta va ceda la orice presiune. Vă asigur că Voiculescu va merge la Preşedinţie ca la el acasă dacă iese Ponta preşedinte".

Întrebat dacă există garanţii că un preşedinte de dreapta nu va face astfel de compromisuri, preşedintele a răspuns: "Nu am nicio garanţie, dacă pot să cred în cineva, sunt numele pe care le cunosc foarte bine, Emil Boc, Elena Udrea, cred că nu ar face compromisuri din acestea".

"Mai departe nu mă duc, pentru că nu îi cunosc suficient de bine", a arătat Băsescu, precizând că nu mai face portrete robot ale candidaţilor la Preşedinţie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ