ELENA UDREA îşi uneşte moşia cu familia BĂSESCU, la Nana

| 30 apr, 2014

Elena Udrea a declarat într-un interviu că a decis să facă un parteneriat cu Ioana Băsescu privitor la proprietăţile agricole pe care cele două le deţin în comuna Nana, din judeţul Călăraşi.

Elena Udrea a cumpărat la sfârşitul anului trecut 80 de hectare de teren arabil, o parti din această suprafaţă aflându-se pe teritoriul comunei Nana, unde şi-a cumpărat 270 de hectare de pământ Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui. Ea s-a referit miercuri la viitorul investiţiilor sale în agricultură.

"Circul făcut de Ponta cu terenul Ioanei Băsescu a dus la creșterea prețurilor terenului agricol, așa că nu am mai putut cumpăra nimic. Dar firma pe care am înfiinţat-o are ca scop să lucreze atât terenul proprietatea mea, cât și teren în arendă. Sigur, eu nu sunt nici Voiculescu, nici socrul național Ilie Sârbu. Eu lucrez în arendă teren privat, nu de stat, de la ADS, pe care băieții deștepți ai agriculturii românești îl arendează la mult sub prețul pieței.

După tot scandalul generat de Victor Ponta cu terenul Ioanei Băsescu, am decis să fac un parteneriat cu aceasta și să dezvoltăm împreună afacerea cu agricultura. De fapt, amândouă am pornit în același timp în toamnă, fiind încurajate de Președinte să facem un lucru de viitor.

Victor Ponta nu a făcut nimic în viața lui, așa că nu știe cum este să vrei să muncești cinstit. Eu îl întreb public de unde are averea atât timp cât a fost doar angajat al statului?", a declarat Elena Udrea, într-un interviu pentru Capital.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ