PE Mircea Duşa: Am votat pentru acei europarlamentari care pot să reprezinte interesul naţional

| 25 mai, 2014

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru acei europarlamentari care pot să reprezinte interesul naţional, dar şi pentru o Europă care să permită dezvoltarea tuturor statelor şi în care minorităţile să aibă drepturile individuale garantate

'Am votat astăzi la Topliţa, la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, în colegiul din care sunt deputat, am votat pentru o Europă unită, pentru o Românie puternică, pentru acei parlamentari care pot să reprezinte interesul naţional şi să nu vorbească şi să voteze împotriva României, atunci când se iau decizii importante la nivel european. De asemenea, am votat pentru o Europă socială, pentru o Europă în care sistemul de fiscalitate să permită dezvoltarea tuturor statelor, am votat pentru o Europă în care minorităţile să aibă drepturile individuale garantate şi subliniez, drepturile individuale', a afirmat Mircea Duşa.

El şi-a exprimat convingerea că harghitenii se vor prezenta la urne şi vor vota aşa cum consideră fiecare că este important să o facă.

'Sigur că sunt convins că cetăţenii din Harghita cu drept de vot îşi vor face datoria constituţională de a vota şi sunt convins că până diseară la ora 21.00, alegătorii din Harghita vor fi prezenţi la urne şi vor vota aşa cum consideră fiecare că este important să voteze', a conchis Mircea Duşa.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ