Duşa: România a furnizat peste 40.000 de soldaţi în teatrele de operaţii de când este în NATO

| 27 mar, 2014

Ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, a declarat, joi, după bilanţul MapN, că peste 40.000 de militari români au fost rotiţi, în 10 ani de la intrarea în NATO în teatrele de operaţiuni.

"În cei 10 ani, peste 40.000 de militari români au fost rotiţi în teatrele de operaţii. Foarte mulţi ofiţeri ai Armatei române au activat în structurile NATO şi în organismele militare ale UE şi activitatea desfăşurată de militarii români, de Armata română, este una apreciată pe toate meridianele globului" , a afirmat Duşa, conform Mediafax.

El a spus că este deosebit de satisfăcut că la bilanţ au fost prezenţi şi preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta. "Sunt deosebit de satisfăcut că la bilanţul Ministerului Apărării Naţionale au fost prezenţi toţi reprezentanţii instituţiilor importante ale statului român care au atribuţii în securitatea naţională şi apreciez în mod deosebit prezenţa preşedintelui României şi a primul ministru", a spus Duşa.

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta au participat, joi dimineaţă, la bilanţul activităţii MApN pe 2013, cei doi stând unul lângă celălalt la prezidiu şi schimbând, la începutul evenimentului, câteva cuvinte în timpul intonării inmului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ