Ponta: Suntem alături de fraţii noştri de peste Prut

| 27 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook că Romania va oferi in continuare sprijin concret pentru ca Moldova sa devina un stat membru integrat si cu drepturi depline al UE.

"Astazi aniversam 96 de ani de la adoptarea Declaratiei de Unire a Basarabiei cu Romania. Este un moment special, care ne ajuta sa constientizam importanta istorica a deciziilor din prezent: Republica Moldova este la un pas de semnarea Acordurilor de asociere si de liber schimb cu Uniunea Europeana, dupa ce vizele de calatorie pentru cetatenii moldoveni au fost deja eliminate!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Romania va oferi in continuare sprijin concret pentru ca Moldova sa devina un stat membru integrat si cu drepturi depline al UE. Suntem alaturi de fratii nostri de peste Prut!, a conchis premierul Ponta.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ