Un bărbat a fost confundat cu o vulpe şi a fost împuşcat mortal de colegul de vânătoare

| 01 iun, 2014

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost împuşcat mortal în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în timp ce participa la o partidă de vânătoare în judeţul Arad.

Acesta a mers împreună cun un prieten şi cu paznicul pentru a vâna, iar din greşeală a fost împuşcat mortal. „Victima avea 51 de ani, iar colegul care l-a împuşcat mortal are 58 de ani. Acesta din urmă a declarat că a văzut ceva mişcându-se şi a tras crezând că este o vulpe", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, pentru adevărul.ro.

Acesta aspune că victima a decedat pe loc, iar cel care a tras a fost reţinut de către poliţişti pentru ucidere din culpă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Poliţiştii mai spun că persoanele care participau la această vânătoare în pădurea din localitatea Bulci aveau permise de port armă şi că aceasta era organizată legal.

Citeşte şi: Semn DIAVOLESC într-un sat din Arad! Sătenii sunt îngroziţi de ce a putut făta o iapă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ