Un fost ministru al apărării riscă 7 ani de închisoare. Cum vrea să scape de puşcărie

| 23 feb, 10:31

Procurorii cer pedeapsa cu închisoarea pentru Corneliu Dobriţiu, fostul ministru al apărării fiind judecat în dosarul „Case pentru generali”. Totodată, alţi nouă generali din MapN sunt judecaţi în acelaşi dosar, care are astăzi ultimul termen.

Potrivit noului Cod Penal, Dobriţoiu riscă o pedeapsă de 7 ani de închisoare pentru uz de fals şi abuz în serviciu.

Fostul ministru şi generalii din Mapn ar fi beneficiat în mod ilegal de locuinţe de la stat, folosindu-se de documente false pentru a pretinde că nu au propria locuinţă.

Potrivit România TV, procurorii au cerut şi degradarea militară a lui Dobriţoiu şi a celorlalţoi inculpaţ.

Mai mult, Corneliu Dobriţoiu le-a spus judecătorilor că este dispus să muncească la spaţii verzi pentru a scăpa de puşcărie. Mai exact, în cazul în care va fi găsit vinovat, fostul vrea să presteze muncă în folosul comunităţii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 feb, 12:24
gigi
acest liberal ,acest nou liberal ,a condus armata romana si vine la emisiuni tv sa-si dea cu parerea espre altii .e penibil acet mos teaca .pe astia ii vreti sa faca noua politica??? alaturi de orban ,petrache ,atanasiu igas ,blaga si mot predoiu.Vai de capul vostru.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ