Un ministru îşi donează şi el majorarea de salariu: "Din partea Preşedinţiei nu mă aștept la niciun gest"

| 30 iul, 12:19

Ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a anunţat va dona diferența de salariu primită după majorarea indemnizaţiilor demnitarilor, urmând astfel exemplul premierului Victor Ponta.

"Diferența salarială va merge către azilele de bătrâni și casele de copii. Nu este pentru prima oară când fac un astfel de gest. Din momentul în care am fost ales senator și până în prezent donez lunar suma de 1500 de lei în scopuri caritabile", susţine Liviu Pop.

Citeşte şi:  Victor Ponta, despre mărirea salariului: Vreau să am sufletul împăcat și să fac un gest simbolic

Demnitarul a adăugat că va dona diferența de salariu până la intrarea în vigoare a legii salarizării unitare, când toți bugetarii vor beneficia de majorări, scrie RomâniaTV.net.

Citește și:  Mirel Palada: Șeful statului ar trebui să fie primul care să își doneze majorarea de salariu

"Mă aștept ca și cei din structurile parlamentare care beneficiază de aceste creșteri, indiferent de partidul din care provin, să facă același lucru. Din partea Administrației Prezidențiale nu mă aștept la niciun gest. Rămâne totuși o întrebare: e mult, e puțin ca salariul unui ministru să fie 1,100 de euro?", a conchis ministrul delegat.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 12:54
Luiza Popa
cine este domnule,rama aceasta?
este ala ba sindicalist,ba profesor,ba ministru delegat sa schimbe comisiile antiplagiat?
adica nimeni?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ