Un PAHAR cu APĂ dimineaţa pe stomacul gol face MINUNI pentru sănătate

| 21 iul, 2014

Un obicei japonez valoros spune sa bei in fiecare dimineata, imediat dupa trezire, un pahar cu apa. Uimitor a fost insa ca mai tarziu cercetatorii au descoperit ca acest obicei este un real tratament pentru multe boli.

Asadar astazi terapia cu apa a prins tot mai mult teren, iar paharul cu apa pe stomacul gol a devenit o indicatie medicala.

Specialistii au studiat efectele paharului cu apa pe stomacul gol si au ramas uimiti, scrie kudika.ro. Aproximativ 250 ml de apa reprezinta exact cantitatea de lichid de care organismul nostru are nevoie in unele momente, cum ar fi dimineata imediat dupa trezire sau pe stomacul gol inainte de masa. Daca vom creste aceasta cantitate, atunci trebuie sa ne alegem un singur moment din zi: dimineata.

Beneficiile unui pahar cu apa dimineata pe stomacul gol

Asadar rezultatele cercatarilor efectuate initial in Japonia, dar apoi preluate si de alte echipe de specialisti din intreaga lume, arata ca 1-4 pahar cu apa dimineata imediat dupa trezire asigura o vindecare/ameliorare sigura pentru afectiuni si tulburari ca:

durerea de cap prin deshidratare sau pe fond vascular;

astmul brosnic;

obezitate;

hemoroizi;

previne tulburarile digestive precum diareea sau voma, dar amelioreaza totodata si simptomele in caz de diaree si voma;

raceala;

palpitatii;

pietre la rinichi;

cistita;

ficat obosit;

tulburari de vedere;

gastrita;

artrita;

diabet;

afectiuni genitale;

piele uscata sau care se descuameaza usor etc.

Paharul cu apa de dimineata – metoda de tratament

Dimineata, imediat dupa ce v-ati dat jos din pat, beti un pahar mare cu apa.

Apoi va puteti spala pe dinti.

Puteti lua micul dejun normal sau bea cafeaua dupa jumatate de ora, de aceea puteti intre timp sa va pregatiti pentru zi, sa faceti un dus sau sa va imbracati daca mergeti la serviciu ori pur si simplu sa pregatiti micul dejun. Se gasesc activitati pentru aceste 30 de minute.

Daca sunteti fumatori, este indicat sa lasati sa treaca macar 20 de minute pana la prima tigara dupa ce ati baut paharul cu apa.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ