Un senator liberal a ajuns să cerșească funcții de la PSD

| 21 mai, 17:38

Senatorul liberal Marius Nicoară, cel care conduce organizația PNL Cluj, dorește să îl impună în poziția de șef al Consiliului Județean Cluj pe Mihai Seplecan și le-a cerut ajutorul celor de la PSD, scrie actualdecluj.ro.

Pentru a ajunge șef al CJ, Seplecan are nevoie de 19 voturi, dar vechii liberali sunt doar 6 la număr în cadrul Consiliului Județean Cluj, iar vechii pedeliști nu îl agreează pe acesta. Senatorul PNL Alin Tișe s-a exprimat clar împotriva lui Mihai Seplecan la șefia Consiliului Județean, având în vedere că acesta are mari carențe în a scrie și a citi, notează cei de la actualdecluj.ro. Ca urmare a unei astfel de situații, Nicoară a mers la liderul PSD CLuj, Remus Lăpușan, pentru a-i cere ajutorul pentru a-l impune șef pe Seplecan la Consiliul Județean.

Contactat de jurnalistul Actualdecluj.ro, liderul PSD, Remus Lăpușan a recunoscut că Nicoară împreună cu Seplecan s-au dus la el pentru a-i cere sprijinul, dar că în nici un caz nu se pune problema ca PSD să voteze în plenul administrației județene altfel decât în interesul partidului: “Vreau să fie foarte clar: nici un membru PSD nu-l votează pe Seplecan.  Într-adevăr, Nicoară a venit cu Seplecan la mine să-mi ceară sprijinul. Eu le-am spus exact ce vă spun si dumneavoastră, că susținem în continuare proiectele de interes ale Clujului, însă nu ne preocupă sub nici o formă ce dispute interne au liberalii. N-au decât să-și rezolve problemele, noi nu ne implicăm. Deci, habar n-am unde cum s-au lăudat, dar noi nu votăm la cererea domnului Nicoară sau a altcuiva”.

Chestionat de Actualdecluj.ro, Nicoară s-a limitat să spună că-l preferă pe Seplecan la șefia administrației județene pentru că și-a dat cuvântul în sensul acesta, și că, oricum, nici n-ar avea pe cine alticineva să numească, pentru că nici un alt consilier județean PNL nu ar fi disponibil. Mai mulți primari liberali și chiar și simpli membri de partid sunt nemulțumiți de această situație și se plâng noilor veniți în partid, adică șefilor din aripa PDL. Unul dintre primari a subliniat, sub protecția anonimatului, că partidul se va confrunta cu cea mai mare grozăvie dacă Seplecan ajunge la putere: “Ăsta o să ne facă de toată minunea, să știți. Uioreanu era nimic pe lângă el. Nici nu iau eu în discuție aici că-i analfabet, cum îi spun toți. Problema e că individul ăsta n-are nici un pic de caracter. Toți știm și din păcate nu permitem să spunem și să facem nimic, penru că trebuie să aprobăm ce zice Nicoară. Poate că la București o să fim înțeleși și o să se ia o altă decizie”.

 

 

Tag-uri: Marius Nicoară, pdl, PNL, psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ