Unde se mută Primăria Capitalei

| 06 ian, 16:23

Primăria Capitalei va începe în luna martie mutarea în sediul din bulevardul Regina Elisabeta, a declarat marți primarul general al Bucureștiului, Sorin Oprescu.

El a menționat că nu renunță la clădirea de pe Splaiul Independenței unde își desfășoară activitatea Primăria Capitalei.

"Sunt în proces, iar administratorul judiciar primește întreținerea, chitanțele de chirie refuză să le taie. Sigur că o cumpăr, pentru aceasta am proces", a adăugat Oprescu, la o conferință de presă.

El declara pe 19 martie 2014 că sediul Primăriei Capitalei din zona Cișmigiu va rezista la cutremure de 9 grade pe scara Richter.

"Consolidarea este, îndrăznesc să spun, aproape făcută, este o metodă nouă, pionierat într-un cuvânt. S-a mai făcut o singură clădire în România (în această modalitate n.r.), după știința mea, a Academiei de Studii Economice. Noutatea este că imobilul este așezat pe niște izolatori și amortizare (...) clădirea este proiectată la o rezistență de 9 — 9,2", afirma primarul general cu prilejul verificării stadiului lucrărilor la vechiul sediu al Municipalității.

"În clădirea referitor la care ne-am exprimat dorința să o cumpărăm vreau să adăpostim toate administrațiile care sunt răspândite prin oraș", preciza Sorin Oprescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ