Câţi bani a încasat Primăria Capitalei pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Naţională

| 10 dec, 2014

Lansarea oficială a candidaturii lui Victor Ponta la Preşedinţia României a avut loc pe 20 septembrie, ziua în care premierul împlinea 42 de ani. Evenimentul, criticat de adversarii PSD pentru izul nord-coreean, a avut pe Arena Naţională. PSD a închiriat stadionul de la Primăria Municipiului Bucureşti pentru aproape 50.000 de mii de euro, o sumă ceva mai mare decât cea anunţată imediat după eveniment.

Jurnalistul Vlad Petreanu a obţinut un răspuns oficial de la Primăria Bucureşti, la o cerere în baza legii liberului acces la informaţii de interes public. Acesta a solicitat următoarele informaţii:

"1. Numarul si data contractului prin care a fost inchiriata Arena Nationala in vederea organizarii evenimentului de lansare a candidaturii prentru presedintia Romaniei a presedintelui PSD, dl. Victor Ponta, eveniment care a avut loc in data de 20 septembrie 2014.

2. Numele entitatii juridice care a semnat contractul din partea organizatorului evenimentului si numele si calitatea persoanei care a reprezentat aceasta entitate juridica.

3. Suma totala pentru care a fost inchiriata Arena Nationala in vederea acestui eveniment cat si termenele de plata si eventualele transe de plata agreate prin contract.”

Citeşte şi: Parlamentarii se întorc ÎMPOTRIVA lui Victor Ponta. Lovitura vine la proiectul de buget pe 2015

Sursa document: petreanu.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ