Declaraţie ULUITOARE a unui deputat PSD despre liberali

| 09 dec, 2014

Liberalii îşi doresc o Românie fără români pentru că le încurcă planurile lor de a obţine puterea, a susţinut marţi deputatul Ionel Arsene, preşedintele PSD Neamţ.

El s-a referit la declaraţiile secretarului general al PNL, Marian Petrache, potrivit cărora Guvernul ar trebui să demisioneze pentru că Victor Ponta nu a câştigat alegerile prezidenţiale.

'Aceste declaraţii se înscriu într-o realitate paralelă în care toţi liberalii, în frunte cu Klaus Iohannis, par să trăiască de la jumătatea lunii noiembrie încoace. Alegerile prezidenţiale nu au legătură cu Guvernul. Românii au mers la vot pentru a-şi alege preşedintele, nu premierul. Păstrând această logică, nu înţeleg de ce liberalii ignoră opţiunea românilor care l-au votat pe premierul Victor Ponta. Milioanele de cetăţeni care nu l-au votat pe Iohannis nu se califică în vederile PNL pentru România, cel mai probabil', a afirmat Ionel Arsene.

Parlamentarul social-democrat a precizat că, din punctul de vedere al liberalilor, drepturile salariale ale dascălilor sunt considerate 'pomeni electorale'.

'Pensionarii, părinţii noştri, cărora Guvernul pe care vor să-l schimbe cu atâta ardoare le creşte pensiile sunt tot beneficiari ai milei publice, din perspectiva liberală. În mod evident, agenda publică a românilor este cu totul alta, iar pe ea nu se află în niciun caz alegerile anticipate la care visează cu ochii deschişi aceşti oameni rupţi de realitatea în care trăiesc cetăţenii ţării noastre', a spus liderul PSD Neamţ, deputatul Ionel Arsene.

Citeşte şi: Răzbunarea lui Ion Iliescu față de marele contestatar din PSD

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2014
Kardoian
O realitate paralelă...
1. Da, exact aşa este ! Klaus Iohannis trăieşte într-o realitate paralelă şi, ca om cu vederi liberale, doreşte cu ardoare să domnească într-un pustiu, întro ţară fără locuitori! Mai are puţin şi întră la Bălăceanca!

2. Totodată, şi liberalii "lui" doresc RĂUL ACESTEI ŢĂRI! Abia aşteaptă să o vadă împiedicată, la sapă de lemn, ştearsă de pe faţa pământului. Ca să vină apoi activiştii PSD, leneşi, inculţi, nesimţiţi, profitori, hoţi, corupţi, ipocriţi, trădători, imorali şi amorali până la crimă... Ca să promoveze România minciunii, demagogiei, a dezinformării şi a parazitismului social,
aşa cum au făcut până acum.
10 dec, 2014
George
Cadouri guvernamentale
.
Ahaa! Alegerile prezidenţiale nu au legătură cu Guvernul... Nu, dar au legătură cu fărădelegile şi demagogia celui care-l conduce în prezent, cu "cadourile" lui bugetare pentru a fi ales...

Cadourile bugetare sunt bine venite pentru cei fără orizont, dar ele nu sunt sustenabile în timp din sute de motive. Asta aţi uitat să spuneţi! Ele conţin PERICOLUL de-a împiedica alte cheltuieli şi investiţii care, dacă nu sunt făcute, subminează viitorul României pe termen scurt şi mijlociu. De aici măsurile populiste, care SAPĂ la baza sustenabilităţii, ducând la traiul

"de azi pe mâine". Bravo PSD! Asta aţi reuşit, ca partid al foştilor activişti, al puilor lor, al ocrotitori ai hoţilor şi ai paraziţilor pe spinarea funcţiilor de stat!

Votul pentru Iohannis exprimă tocmai teama de acest "fel de-a face politică" a Partidului-Stat. Teama de acest INDIVID MACABRU ŞI TEATRAL, urechist, hoţ şi demagog, adus la putere de structuri obscur definite, total străine de interesele acestei naţiuni. Ele gravitează în zona SIE, acolo unde el a învăţat arta disimulării, a minciunii gogonate şi a diversiunii.

REŢEAUA PROFITORILOR nu va renunţa nici o clipă la cultivarea resortului de bază al existenţei sale ca reţea: frica oamenilor de a-şi câştiga viaţa pe cont propriu! Ăsta vă este bazinul electoral, din ce în ce mai restrâns. Membri săi sunt însă flexibili şi isteţi -- în viitor se pot reorienta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ