Parlamentul a decis când va depune jurământul Klaus Iohannis

| 09 dec, 2014

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, va depune jurământul de învestitură în Parlament duminică, 21 decembrie, la ora 12,00, au decis marţi Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului.

"Jurământul depus de preşedintele ales al României în consens, în unanimitate de voturi s-a stabilit ca acesta să fie duminică, 21 decembrie, la ora 12,00. În conformitate cu prevederile Constituţiei, preşedintele nou ales intră în atribuţii prezidenţiale în momentul în care depune jurământul în faţa Parlamentului', a declarat secretarul Camerei Deputaţilor Niculae Mircovici.

Citeşte şi: Incompatibilitatea lui Iohannis, amânată pentru 16 decembrie de Curtea Constituţiona

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, conduce în clasamentul încrederii în personalităţi, urmat de Mugur Isărescu şi Victor Ponta, iar PNL (PNL-PDL) ar câştiga alegerile dacă scrutinul ar avea loc duminica viitoare, conform unui barometru realizat de Inscop Research.

Citeşte şi: SONDAJ INSCOP: Klaus Iohannis îl bate la încredere pe Isărescu. Pe ce loc se situează Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 dec, 2014
ovi
Johannis a fost ales de popor,din 22 decembrie va fi presedintele nostru,asa ca CCR -ul si al sau sef,Popeye,pot sa ii sufle un kil de pene in...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ