Parlamentarii se întorc ÎMPOTRIVA lui Victor Ponta. Lovitura vine la proiectul de buget pe 2015

| 10 dec, 2014

Surse din PSD au declarat pentru stiripesurse.ro că minim 20 de parlamentari social-democraţi au condiţionat sau se pregătesc să condiţioneze votul pe care urmează să-l dea la proiectul de buget pe 2015.

O primă categorie o reprezintă senatorii şi deputaţii care au spus că aşteaptă rezultatul negocierilor pentru anumite funcţii, pentru ei sau pentru alţi apropiaţi, în viitorul Guvern PSD 4.

O alta categorie este aceea a parlamentarilor care ameninţă că nu vor vota bugetul dacă Guvernul nu va aloca finanţarea necesară realizarii unor obiective de interes local şi regional, promise de mult timp şi care au tot fost amânate.

Parlamentarii care au lăsat partidului de înţeles ca să nu se bazeze 100% pe votul lor sunt din Muntenia, din Moldova şi din Transilvania.

Victor Ponta a prezentat principalele linii privind negocierile cu FMI asupra bugetului pe 2015. Vestea bună pentru români este că nu vor crește taxele, iar așa zisele pomeni electorale se vor aplica. Deci, românii vor avea parte de creșterea pensiilor și a salariului minim, de mărirea alocației pentru copiii din familiile devaforizate, de mărirea cu 16% a indemnizației pentru persoanele cu dizabilități.

Proiectul de buget pe anul 2015 va fi dezbătut şi votat în plen. Bugetul pe anul 2014 al Camerei Deputaţilor s-a ridicat la 229.252.000 lei.

Citeşte şi: Manipularea din campania electorală privind creșterea de taxe și impozite, demontată pas cu pas

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
10 dec, 2014
alia
Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ