Liviu Dragnea, PUS LA ZID de consilierul lui Victor Ponta

| 10 dec, 2014

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, se află sub un asediu total al atacurilor venite atât din partea exclușilor din PSD, dar și din partea celor din interiorul partidului.

Deputatul PSD, Radu Popa, consilier al lui Victor Ponta, susține că marea problemă a PSD este că Liviu Dragnea stă în vârful partidului, deși are probleme cu legea.

”Înțeleg că Adrian Țuțuianu s'a retras sau a fost retras de pe lista de propuneri pentru CNI al ANI. E foarte bine, indiferent care ar fi fost resorturile care au declanșat gestul. Motivul oficial al retragerii este grija nețărmurită față de imaginea PSD, în contextul politic actual. În plus, țuțuianu a dorit să sublinieze că nu are nici o problema legală, care ar fi putut să îi obstaculeze cariera de komisar politic în CNI al ANI.

Cu toate acestea, toooate televiziunile de știri, toooate site-urile și FB au explodat la vestea că liderul de la Malul cu Flori va va avea vreo legătură cu instituțiile care asigură funcționarea statului de drept.

Atunci, se ridică întrebarea simplă și de bun simț : ce a deranjat toooată presa, atât de tare, dacă el îndeplinea criteriile legale???

Cred că răspunsul îl putem găsi dacă ne întoarcem la problema nr.1 a PSD : percepția că ține baronii în brațe, că toți corupții sunt în echipa lui Dragnea și că partidul se simte bine așa.

Ei bine, eu nu mă simt bine așa! Eu nu cred că în guvernul Ponta IV ar mai trebui să intre cei cu dosare penale iar cei care sunt cercetați de DNA și ocupă poziții de conducere în psd, ar trebui să se retragă.

Ăsta este motivul principal pentru care am pierdut alegerile prezidențiale și nu ne putem preface că nu vedem sau că nu s'a întâmplat nimic.

Atât timp cât Liviu Dragnea și pilonii lui din județe, cei care au asigurat suta de milioane de euro pe care o are TEL DRUM în bancă, din banii publici, vor continua să fie în vitrina partidului, PSD e condamnat la izolare. Să fie, oare, acesta motivul pentru care Adrian Țuțuianu a fost desfigurat de presă?

PSD'iştii de bună credință au obligația să răspundă la această întrebare”, susține Radu Popa, pe o rețea de socializare.

Câţi bani a încasat Primăria Capitalei pentru lansarea candidaturii lui Victor Ponta pe Arena Naţională

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
10 dec, 2014
Kardoian
FUNIA...
.
Funia se apropie de par. Măcelul de acum din PSD ar trebui să vă dea semnalul să treceţi în barca celor ceva mai drepţi, mai cinstiţi, să abandonati diversiunile, dezinformarea şi minciuna.

Se scufundă corabia şi piraţii încep să se certe între ei, scot cuţitele şi "dau din casă"!... E începutul descompunerii acestei reţele deghizate în partid. Fiind un lichid fără formă, în curând va lua forma unui alt pahar, DE STÂNGA, bineînţeles, ca să apere "interesele celor mulţi şi nevoiaşi".

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ