Gheorghe Bunea Stancu va fi revocat din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Brăila

| 09 dec, 2014

Gheorghe Bunea Stancu va fi revocat din funcţia de preşedinte al PSD Brăila în cadrul Conferinţei Extraordinare care va avea loc vineri, 12 decembrie, a anunţat prim-vicepreşedintele PSD Brăila, primarul Aurel Simionescu.

'Este o decizie a Comitetului Executiv Naţional de organizare a Conferinţei Extraordinare, care să aibă pe ordinea de zi un punct care se referă la revocarea preşedintelui şi altul la organizarea de alegeri pentru această funcţie', a declarat, în conferinţă de presă, prim-vicepreşedintele PSD Brăila.

Aurel Simionescu a mai spus că singurul care s-a înscris pentru a candida la şefia PSD Brăila este deputatul Mihai Tudose. 

'Deocamdată, doar domnul Tudose şi-a manifestat intenţia de a candida pentru această funcţie. Hotărârea este ca ultimul moment de înscriere să fie cel în care pornim Conferinţa Extraordinară. Vor vota 156 de persoane, Conferinţa Extraordinară are o componenţă stabilită clar prin statutul partidului', a spus Simionescu. 

Prim-vicepreşedintele PSD Brăila a mai spus că nu este interesat să candideze pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei, deoarece doreşte să lase locul colegilor mai tineri şi, mai ales, celor care 'sunt mai aproape de Bucureşti', cu referire la faptul că Mihai Tudose este parlamentar.

Deputatul Mihai Tudose nu a dorit să facă prea multe comentarii referitoare la candidatura sa, precizând că preferă să îşi 'motiveze' hotărârile în interiorul partidului. 

'Decizia de a candida nu a fost neapărat una personală, ci a fost luată în grup, cu domnul Simionescu, domnul Rotaru, cu alţi colegi din conducerea partidului. Eu cred că, fiind membru de partid din 1992, cei care sunt în PSD au avut timp suficient să mă cunoască. Fiind membru fondator, toţi cei care au venit m-au găsit aici', a spus Tudose. 

Gheorghe Bunea Stancu, revocat recent de prefect din funcţia de preşedinte de CJ Brăila după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie s-a pronunţat definitiv în cazul său, declarându-l în conflict de interese, va fi revocat şi de la şefia PSD Brăila, funcţie pe care încă o deţine, deoarece nu şi-a dat demisia.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ