Ungureanu: Dacă Victor Ponta va candida, îl aştept în turul doi ca să îl bat

| 10 mai, 2014

Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, la Botoşani, că îl aşteaptă pe liderul social-democrat Victor Ponta în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale din noiembrie.

'Dacă Victor Ponta va candida, îl aştept în turul doi ca să îl bat, să-l înfrâng', a precizat Ungureanu. El a atras atenţia că viitorul candidat al dreptei care va accede în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale nu va candida doar împotriva reprezentantului stângii, ci 'împotriva partidului stat', transmite Agerpres.

'Candidatul dreptei nu va avea de luptat contra unei alte persoane, ci împotriva 'partidului stat însuşi' Ce se naşte din pisică şoareci mănâncă. Ce se naşte din PCR şi se numeşte FSN e PSD şi are exact aceleaşi obiceiuri', a afirmat Ungureanu.

Liderul PFC şi-a exprimat îndoiala că partidele de dreapta din România vor avea un candidat unic.

'Când văd cât de groasă este ceaţa din mintea unor lideri de partide din dreapta, cât de mare este dezinteresul în raport cu nevoia resimţită de o ţară întreagă de a-i da jos pe cei care se află astăzi la putere sau măcar de a echilibra viaţa politică din România, cât de groasa este lipsa de viziune politică şi cât de mediocră exprimarea politică, daţi-mi voie să mă îndoiesc. Sper să existe atâta luciditate încât să avem un candidat al forţelor de dreapta în competiţia prezidenţială', a adăugat Ungureanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ