V. Ponta, după agresarea lui D. Barbu: E inacceptabil, în lipsa unor măsuri ţara poate fi cuprinsă de anarhie

| 17 oct, 2013

Premierul Victor Ponta cere identificarea persoanelor care l-au agresat pe ministrul Culturii, Daniel Barbu, şi sancţionarea acestora contravenţională sau penală. El a apreciat că o astfel de agresiune este inacceptabilă şi că, în lipsa unor măsuri, ţara poate fi cuprinsă de anarhie.

El a precizat, la un post de televiziune, că a fost informat de către şeful Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP) şi reprezentanţii Jandarmeriei despre această agresiune şi că a discutat imediat cu ministrul, care „este bine”.

Premierul a mai afirmat că, într-o societate care trebuie să accepte diversitatea opiniilor, el nu-i consideră duşmani pe cei care protestează paşnic împotriva Guvernului şi nici nu ar accepta ca cineva să intervină violent împotriva acestora.

„Faptul însă că un ministru care are o anumită opinie şi care foarte greu stârneşte o dorinţă de agresiune să fie agresat este inacceptabil”, a adăugat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ