Maşina în care se află ministrul Culturii, atacată cu pietre în Capitală

| 17 oct, 2013

Acte de vandalism  au avut loc joi seara în centrul Capitalei. Potrivit România TV, o parte dintre manifestanţii care protestează la Universitate au vandalizat maşina în care se află ministrul Culturii, Daniel Barbu.

Zeci de protestatari au blocat joi seara, în Centrul Vechi al Capitalei, maşina în care se afla ministrul Culturii. Oamenii i-au cerut demnitarului demisia, acuzându-l totodată pentru avizul dat proiectului Roşia Montană.

Protestatarii s-au îmbrâncit cu jandarmii şi au aruncat cu pietre în maşina ministrului, spărgându-i geamurile.

Irina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, a declarat la România TV, referitor la acest incident: "La solicitarea Poliţiei, jandarmii au intervenit pentru deblocarea maşinii ministrului culturii. Nu am reţinut nicio persoană, poliţia urmează să continue cercetările în acest caz".

Ministrul Daniel Barbu fusese joi seara la Club A, pentru o întâlnire cu publicul, pe tema demolării casei monseniorului Ghika.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ