Vadim, ATAC la unul dintre prezidenţiabili: Măi handicapatule

| 24 sep, 2014

Corneliu Vadim Tudor l-a atacat pe contracandidatul său la alegerile prezidenţiale, Gheorghe Funar. Motivul: felul în care prezidenţiabilul PRM şi-a strâns semnăturile, care, potrivit candidatului independent ar exista nereguli.

Totul a început de la informaţiile conform cărora BEC i-ar putea respinge lui Corneliu Vadim Tudor candidatura la alegerile prezidenţiale din cauza unor nereguli la semnături.

"O mare porcărie. Cele 250.000 de semnături sunt beton, n-au ce să spună, sunt nişte mincinoşi", a spus Vadim, la România TV.

În momentul în care Gheorghe Funar a intrat în direct şi le-a mulţumit filialelor PRM pentru că l-au ajutat să strângă semnăturile necesare, Vadim a explodat.

"Ăsta este un derbedeu pe care chiar azi îl dau în judecată. Ce filiale PRM te-au ajutat pe tine, măi, handicapatule, măi? De ce semnezi tu ca preşedinte al PRM, porcule de la Cluj? Nu ţi-e, mă, ruşine? Eu sunt preşedintele partidului. Fii tu şarpe Funar pe la spate să pretinzi că eşti preşedinte. Ai noroc că nu eşti lângă mine că ţi-as cârpi două palme. Numai termini, mă, cu boala asta mintală? Du-te mă şi te tratează, dobitocul dracului!"

Liderul PRM a continuat pe acelaşi ton, spunând că "e foarte elegant" modul cum se exprimă "faţă de ce merită momâia asta împăiată".

"De ce nu îl cenzurezi p-ăsta? În ce calitate ai luat tu semnături de la PRM, idiotul dracului?", a spus Vadim, numindu-l pe Funar "impostor şi golan".

În replică, Gheoghe Funar a spus că va depune contestaţia la CCR împotriva lui Vadim.

"Eu candidez independent. Am fost susţinut cu semnături strânse din filialele PRM. Asta e părerea dânsului... Eu candidez independent, nu în numele PRM. În premieră, vă anunţ că mâine înregistrez la CCR o contestaţie împotriva candidaturii lui Corneliu Vadim Tudor, în numele PRM, şi vedem ce decide CCR", a spus Funar.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ