Valeriu Zgonea: Klaus Iohannis fuge de ÎCCJ

| 24 oct, 2014

Preşedintele Camerei Deputaţilor, social-democratul Valeriu Zgonea, afirmă că primarul Sibiului, Klaus Iohannis, 'fuge' de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) pentru că 'ştie că există mari şanse să fie declarat vinovat de încălcarea legii'.

Zgonea consideră că Iohannis ar trebui să se pună la dispoziţia magistraţilor şi să urgenteze rezolvarea situaţiei.

'Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale a prelungit cât s-a putut de mult depunerea propriei documentaţii şi opinii la dosarul de la ÎCCJ. Dacă ar fi sigur de nevinovăţia sa, domnul Iohannis ar fi trebuit să urgenteze rezolvarea acestui caz pentru a nu mai exista nicio suspiciune', susţine Zgonea, potrivit unui comunicat de presă al PSD remis vineri AGERPRES.

În opinia preşedintelui Camerei Deputaţilor, candidatul ACL la alegerile prezidenţiale 'îi tratează cu lipsă de respect pe alegători'.

'Din păcate, Klaus 'Ghinion' Iohannis pune pe primul loc interesele personale şi îi tratează cu lipsă de respect pe alegători. Cel mai bine ar fi ca domnul Iohannis să îşi asume situaţia, să se pună la dispoziţia magistraţilor şi să nu încerce să blocheze Justiţia', conchide social-democratul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ